mihasiaaa
Fanka BB :)
A nie piłaś za duzo, ze testy taki jasny wyszedł?Dziewczyny pomóżcie. Wiem, że jestem upierdliwa . Kiedy mam dzialac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie piłaś za duzo, ze testy taki jasny wyszedł?Dziewczyny pomóżcie. Wiem, że jestem upierdliwa . Kiedy mam dzialac?
Ja mogę Ci tylko napisać, ze z synkiem kochalismy sie codziennie od 10 dc do konca owulacji czyli 14 dc, uzywalam zelu concieve plus oraz robilam świece po stosunku [emoji14] Dla mnie zrobienie chłopca jest duzo prostsze niż dziewczynki, ale każda co ma określoną płeć dla niej do bułka z masłem.Maran-atha ja chcę tylko porady i przecież nie chce Was ścigać po Polsce, że źle mi doradzilyscie [emoji6] dla mnie te testy to czarna magia i intuicja podpowiada mi, żeby dzisiaj zadziałać [emoji6]
Dokładnie[emoji16]dla mnie również chłopiec to cyk pyk i gotowe[emoji6]Ja mogę Ci tylko napisać, ze z synkiem kochalismy sie codziennie od 10 dc do konca owulacji czyli 14 dc, uzywalam zelu concieve plus oraz robilam świece po stosunku [emoji14] Dla mnie zrobienie chłopca jest duzo prostsze niż dziewczynki, ale każda co ma określoną płeć dla niej do bułka z masłem.