reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Baby_girl każda z nas ma doły bo mamy hormony [emoji85] i mamy prawo posmęcić bo mamy pragnienia [emoji7]
gdyby mojemu mężowi zagwarantowano że będzie 3syn to już by startował...takze pomimo że kocha nasze córeczki pragnie mieć syna aby przekazać... [emoji848] co tam się przekazuje oprócz nazwiska? [emoji846]
Kruszynka widzisz i tu mam rację tatuś twój chciał pewnie syna dlatego lubi przebywać z twoim mężem : )
A nie zaryzykowali trzeciego podejścia : )

@baby_girl ja przy dizeeczynachbpozytywne miałam dopiero w 3dni po terminie @:) a teraz wyjątkowo miałam pozytywny w 2 dni przed, ale z USG wychodzi DZIOPKA więc jak widać nie ma to większego znaczenia :)

Baby_girl każda z nas ma doły bo mamy hormony [emoji85] i mamy prawo posmęcić bo mamy pragnienia [emoji7]
gdyby mojemu mężowi zagwarantowano że będzie 3syn to już by startował...takze pomimo że kocha nasze córeczki pragnie mieć syna aby przekazać... [emoji848] co tam się przekazuje oprócz nazwiska? [emoji846]
Kruszynka widzisz i tu mam rację tatuś twój chciał pewnie syna dlatego lubi przebywać z twoim mężem : )
A nie zaryzykowali trzeciego podejścia : )
To Elenaa[emoji12]
Mój tata ma dwóch synów i mnie ostatnią 3 cia wymarzona wyczekaną corcie[emoji6]
Mnie niestety nie jest to dane i trzeba się z tym pogodzić.

Dziewczyny mi się wydaje ze po prostu z synem nie będziemy wybierac sukni ślubnej. Jak synowa będzie rodzic nam wnuki to raczej będziemy na drugim planie. Z córka pewnie nie raz się pokłócimy ale zawsze będzie ta bliskość. Chodzi mi o bliskość kobiecą. Zresztą nie chciałabym żeby mój syn był ze mną tak mocno związany np żeby dzwonił do mnie z czymś ważnym zamiast do żony. Najpierw żona potem mamusia ja już widzę ze syn ma dużo wspólnego z tata. Wspólne pasje, rozmowy na temat sportu. A mnie cieszą zabawy lalkami.
Tak jak @szczypiorkowa12345 marzyła o synach i zabawach z młotkiem to ja zawsze myślałam ze będę mama córek. Co nie oznacza ze nie kocham swojego syna ponad życie. Ale akceptuje w tym jego męskie cechy

Naomi, wyjęłaś mi to z ust ;)

Pewnie, że może być i tak, że córka by chciała sama suknię wybierać hehe albo rodzic tylko z mężem. Ale jest ogromna szansa, że to mama kobiety będzie przy niej w ważnych momentach, a pewnie z 5%, że teściowa.

Witam was kochane.. Pędze właśnie na kurs bo się doszkalam rozkręcam biznes iiii naszly mnie wątpliwości :( i wiecie co najlepsze?? Myślę czy nie odłożyć starań żeby zajść pod koniec roku urodzić w lecie i nacieszyć się brzuszkiem w ciepłych miesiącach a tak to znów w zimie... Ale jestem głupek.. Chciałabym zajść od tak... Mieć dziewczynke i jeszcze urodzić w lecie...

Synowa a córka to całkiem co innego... Mi to najbardziej brakuje tego tutu sukienek malutkich rajstopek a później jak córka dorosnie to już prawie tak jak z synem.. Jak patrzę na koleżankę jej córka jest w wieku mojego syna tzn o rok młodsza jest ma 14 lat to rany wcale jej nie zazdroszczę...ma już @ chce się malować ciuchy to tylko pępek na wierzchu tego nie tamtego nie wielka dama... Niedawno odebrała ja ze szkoły bo dostała @ cała się zalała i biedna strasznie cierpi podczas także ja zazdroszczę tylko tego wieku tak do 10 lat a potem to już chyba wolę jednak synów [emoji23][emoji23][emoji23]

@Kruszynka123 ja bym wzięła nawet ten trudny okres przejścia z dziewczynki do kobiety [emoji7]
Chciałabym byc i patrzeć na to, przejść te bunty, fochy i gole pępki [emoji6]

Ale najbardziej rozczulają mnie kitusie, uwielbiam takie malutkie kitusie u dziewczynek i spineczki, gumeczki... [emoji7]
Moi chłopcy to strojeni są bardzo bo uwielbiam, jak wyglądają pięknie. Aż w przedszkolu panie ciagle zachwycają, mamy styl na warszwiaka łobuziaka, marynarki i spodnie na szelkach, wiec wyróżniają sie [emoji6]
A z dziewuszka to był by bal... jeden wielki bal...
Uwielbiam tutu, uwielbiam sukienki z tiulowych haleczkami. Jak miałam adoptować ta dziewczynkę to ona aż sie zachłysnęła jak zobaczyła swoje ciuszki, i ilość gumeczek i ozdób [emoji173]️
Bardzo żałuje, ze nam nie wyszło [emoji17]
Teraz to pragnienie córki dwakroć bardziej doświadczam bo wiem jakie to cudne wiązać te kiteczki, i patrzeć na babskie rzeczy wśród chłopięcych,
Cieszę sie ze mogę wśród was tak bez wstydu odsłonić najgłębsze marzenia [emoji8]

reklama
To ja wolę i jakbym miała wybór, to bym nawet i 50 córek razem z tymi problemami wzięła niż wiek dojrzewania u chłopców :baffled:

Do góry