reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja bym chciała córcię dla odmiany. Chciałabym doświadczyć wychowywania chłopca o dziewczynki. Ale jak się nie uda to trudno żył sobie nie podetnę a i sama nie chce się nakręcać jak bardzo bym chciała itp itd bo to bez sensu w moim przypadku.

Leeleth a czemu nie wyszło?

reklama
Akurat w kwestii dojrzewania to wole chłopięce problemy niż dziewcząt. I szczerze jak Was czytam to wydaje mi się, ze chciałabym córkę, bardzo ale chyba nie jest to moim życiowym marzeniem.... bo nie przeżywam tego tak mocno. Może coś ze mną nie tak

Nawet takie sprawy jak rozpoczęcie współżycia - jeśli się dowiem, że córka uprawia sex z chłopakiem, to jeśli trzeba będzie będę sama o jej tabletkach pamiętać hehe a z synem co zrobię? Będę latać i mu prezerwatywy zakładać... Mogę o tym trąbić na lewo i prawo, mogą być świadomi konieczności zabezpieczania, ale w chwili uniesienia zapomną, nie będzie pod ręką i co? I potem problem... A jednak córce tabletkę co wieczór czy rano ze śniadankiem i chociaż tutaj głowa spokojna...

Hahhahaha nie jest tak źle z rym ich dojrzewaniem, gorzej, że śmierdzieć zaczynają jak stare capy [emoji27][emoji6]

Ojeny zapomniałam o tym. Weź mnie nie dobijaj :D
z pozoru pierdoły, ale ja mam tak wyczulony węch, zwłaszcza kiedy są podwyższone hormony - okres, owu, po owu, że z wanny wtedy nie wyjdą :D

A na poważnie to myślę że powinna być równowaga i możliwość wychowywania dzieci obu płci. Z żadnym nie ma miodu. Z każdym są problemy. Że jest chłopiec nie jest regułą że będzie łobuzem a dziewczynka słodka princeską. Kwestia charakteru. Ale żeby się o tym przekonać to trzeba spróbować.

Belle tez tak myśle ... chciałabym się sprawdzić jako mama chłopca i dziewczynki. Fajnie jak będzie mi dane. Jeśli nie to musi być w tym jakiś wyższy cel ;-) zobaczymy ...

reklama
Nawet takie sprawy jak rozpoczęcie współżycia - jeśli się dowiem, że córka uprawia sex z chłopakiem, to jeśli trzeba będzie będę sama o jej tabletkach pamiętać hehe a z synem co zrobię? Będę latać i mu prezerwatywy zakładać... Mogę o tym trąbić na lewo i prawo, mogą być świadomi konieczności zabezpieczania, ale w chwili uniesienia zapomną, nie będzie pod ręką i co? I potem problem... A jednak córce tabletkę co wieczór czy rano ze śniadankiem i chociaż tutaj głowa spokojna...
@baby_girl jak masz syna to pilnujesz tylko jednego ptaszka a jak córkę to całe stado :D

Do góry