Grabcia123
Fanka BB :)
@Kruszynka123 jak tak patrzę na zdjęcie to przeżywam jakby moje to było :-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji8]@Kruszynka123 jak tak patrzę na zdjęcie to przeżywam jakby moje to było :-*
Miętowe rzeczy są słodkie i śliczne [emoji7]to taki mój zamiennik różu[emoji12]Ja nie wiem jak dam 3 synowi... juz bylo ko mega ciezko dla drugiego. Tydzien nie mial imienia. I wlasnie teraz sie posilkuje mieta mietowa byla kolyska teraz mietowa posciel. A to mietowa pizamka a to czapeczka. Mamy mietowa kurteczke co tam ze z dzialu dziewczecego przeciez to niepodpisane [emoji14]
U mnie to samo. Teściowa miała 2 córki i syna. I mam wrażenie że o moich dzieciach wie najmniej. Aczkolwiek od czasu do czasu dzwoni do mnie. A mój mąż to jakos nie potrafi chwalić się nowymi umiejętnościami dzieci wiec moze jego wina? Ja do mojej mamy dzwonie z kazda nową umiejętnością. Ale tak sobie myślę że jak będziemy super teściowymi to nasze synowe z chęcią będą do nas dzwonić i prosić o rady, i tez ten kontakt z wnukami będzie lepszy :-) mój tata ma super kontakt z moim mężem a mój tata nigdy syna nie miał tylko 2 córki ;-)Gratuluję Kruszynko Fajnie ze wszystko ok.
Baby girl ja też tak jak ty doła łapie a później znów że fajnie trzech chłopaków. Tylko wiem jedno, córki mi będzie brakować później jak chłopaki dom opuszczą. Bo widzę jak mój mąż choć odwiedza swoich rodziców to nie rozmawia z nimi tak. Mają ograniczone informacje o wnukach tylko że nie wiem do konca czy im to wystarcza czy tęsknią za większym kontaktem. Ale nie dzwonią nie pytają.
Jakoś będzie to trzeba przezyć że nie będzie białej sukienki, wiankow itp