reklama
@Gosica ja dziś chyba mam ovu, sadzać po szyjce i śluzie. Zobaczymy co będzie.
Miałam długa i poważna rozmowę z m. Zaproponował ivf z pgd, jeśli chce. Sam zasiadł do dg i bdm, i ogarniemy razem metodę. Tak mi miło sie zrobiło, ze po 20 latach nadal mu tak zależy żeby mi było dobrze [emoji7]
Bardzo sie wzruszyłam. Cokolwiek by było mamy siebie i dzieci a to tak wiele [emoji7]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny a Wy trzymacie za mnie, będziemy miały swoje dzidziolki, niektóre nawet wymarzona płeć [emoji7] byleby docenić to co już mamy i nie zapominać o tym w pogoni za marzeniami [emoji7][emoji6]
To takie słowa częściowo do siebie... [emoji8]
Miałam długa i poważna rozmowę z m. Zaproponował ivf z pgd, jeśli chce. Sam zasiadł do dg i bdm, i ogarniemy razem metodę. Tak mi miło sie zrobiło, ze po 20 latach nadal mu tak zależy żeby mi było dobrze [emoji7]
Bardzo sie wzruszyłam. Cokolwiek by było mamy siebie i dzieci a to tak wiele [emoji7]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny a Wy trzymacie za mnie, będziemy miały swoje dzidziolki, niektóre nawet wymarzona płeć [emoji7] byleby docenić to co już mamy i nie zapominać o tym w pogoni za marzeniami [emoji7][emoji6]
To takie słowa częściowo do siebie... [emoji8]
kredkaczarna
Fanka BB :)
Moze byc zagniezdzenie. Ale ja juz nawet w takie rzeczy nie wierze bo mialam w cyklu spadki a ciazy nie bylo [emoji22] ale trzymam kciuki :*
Kruszynka123
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] dobra już dobra[emoji6]A tego jeszcze nie wiesz napewno,więc nie kracz [emoji14]
@Grabcia123 oby się udało &&&&.
@gorligorligor czyli nie można słuchać innych tylko zdać się na swój instynkt. I kierować się własnymi myślami i potrzebami. A natura jest mądra i zajmie się resztą
@leeleeth sex był,więc ciąża też może być
Nie spisuj jeszcze nic na straty.
Wczoraj stwierdziliśmy że my baby to z góry zakładamy ze i tak nic nie wyjdzie,a potem czarujemy się do ostatniej chwili żyjąc nadzieja ze może jednak. Także wiesz
Wczoraj czyt na mojej grupie na fb że kobiecie pow że będzie dwóch chłopaków na prenatalnych a wczoraj ze jednak dwie dziewczynki Hehe.. Widać na odwrót też to działa[emoji12]
Marzycielka86
Kruszynka a powiedz mi czy ty jesteś w tej grupie na fb strictly nub theory?
Bo ja wysłałam prośbę o dołączenie ale odrzuca mi co chwilę ta prośbę.
Bo ja wysłałam prośbę o dołączenie ale odrzuca mi co chwilę ta prośbę.
kredkaczarna
Luisa dokladnie tak samo robie [emoji14]
kredkaczarna
Ej to ile z nas w tym cyklu testuje?
Ja , Luisa, Gosica, leeleeth, Grabcia, belle81? Ktoras jeszcze?
Ja , Luisa, Gosica, leeleeth, Grabcia, belle81? Ktoras jeszcze?
reklama
Podziel się: