reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Gosica ja dziś chyba mam ovu, sadzać po szyjce i śluzie. Zobaczymy co będzie.

Miałam długa i poważna rozmowę z m. Zaproponował ivf z pgd, jeśli chce. Sam zasiadł do dg i bdm, i ogarniemy razem metodę. Tak mi miło sie zrobiło, ze po 20 latach nadal mu tak zależy żeby mi było dobrze [emoji7]
Bardzo sie wzruszyłam. Cokolwiek by było mamy siebie i dzieci a to tak wiele [emoji7]
Trzymam kciuki za Was dziewczyny a Wy trzymacie za mnie, będziemy miały swoje dzidziolki, niektóre nawet wymarzona płeć [emoji7] byleby docenić to co już mamy i nie zapominać o tym w pogoni za marzeniami [emoji7][emoji6]
To takie słowa częściowo do siebie... [emoji8]

Ja czytałam, że chodzi nie tyle o spadek co skok jeszcze wyżej temp, ale i to czasem nic nie znaczy [emoji6]
Także trzymamy kciuki i niech sie kreseczki na wiosnę posypią [emoji1307]

A tego jeszcze nie wiesz napewno,więc nie kracz [emoji14]
@Grabcia123 oby się udało &&&&.
@gorligorligor czyli nie można słuchać innych tylko zdać się na swój instynkt. I kierować się własnymi myślami i potrzebami. A natura jest mądra i zajmie się resztą :tak:
@leeleeth sex był,więc ciąża też może być;)
Nie spisuj jeszcze nic na straty.
Wczoraj stwierdziliśmy że my baby to z góry zakładamy ze i tak nic nie wyjdzie,a potem czarujemy się do ostatniej chwili żyjąc nadzieja ze może jednak. Także wiesz ;)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] dobra już dobra[emoji6]
Wczoraj czyt na mojej grupie na fb że kobiecie pow że będzie dwóch chłopaków na prenatalnych a wczoraj ze jednak dwie dziewczynki Hehe.. Widać na odwrót też to działa[emoji12]

Kruszynka a powiedz mi czy ty jesteś w tej grupie na fb strictly nub theory?
Bo ja wysłałam prośbę o dołączenie ale odrzuca mi co chwilę ta prośbę.

Dlatego ja mierze temp
Tylko do owulacji a potem już nie. Bo co się nakręcać spadkiem lub wzrostem :) ale czyjeś wykresy lubię oglądać i snuć teorie :D

reklama
Dziewczyny, ja jakoś się przyzwyczaiłam i mierze tempke przez cały cykl.
Ja testuje najwcześniej w najbliższa środę [emoji51]

Do góry