reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleth ze wsparciem
Męża na pewno się uda :*

Kurczę a ja jestem troszkę zasmucona, dziś 8dpo ( chyba ) a nadchodzą plamienia czyli co znowu kiepski progesteron... eh bez dupka się nie obejdzie chociaż przyznam, ze może o jeden dzień wydłużał mi cykl. Słabo....

Wiecie dziewczyny ja chyba zrobię sobie przerwę ze staraniami. Źle sie czuje po tym ostatnim cyklu, tak psychicznie jest mi bardzo smutno. Jeśli teraz nic nie będzie, a wyglada, że nie będzie to pasuje na kilka cykli.

@kitqa na moim mikroskopie nic nie widać, ma powiększenia 2080x i tylko migające kropeczki [emoji23] także w lepsiejszy muszę zainwestować a to musi poczekać bo mam sporo wydatków na ten moment. Na dniach podeśle skan z książki jak sie umawiałyśmy, wiem, że u Ciebie koniec ze starankami na ten moment, ale może na kiedyś [emoji8]

U mnie testy lh nic sensownego nie pokazują, mimo, ze wszystko pokazuje, że owu była o czasie. Jak dla mnie te zielone z Allegro sie nie sprawdziły, te niebieskie sensowniej pokazywały
Jak to każdej co innego pasuje.

Możliwe to, żeby owu była a paski nie wykąpały piku? Dwa razy dziennie robiłam

Leeleeth ja testy lh robiłam co 3h, a w dniach okołowulacyjnych ostatni np o 12 w nocy i potem o 6 rano, żeby za dużej przerwy nie było i żeby wyłapać dobrze pik. I tak kilka dni co 3h siusiu i testy :D

Jest ok 3.03 właśnie skończylismy świętowac urodziny meza.. Cały dzień zasuwalam (grill na 20 osób ) i na koniec złapałam takiego doła że nie chce mieć więcej dzieci dla mnie temat zamknięty i nie chce więcej słyszałec o dzieciach... Mam mega doła leżę w wannie i ryczę

reklama
Do góry