reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Miciurka dziś miałam 36,42 a dzień wcześnie 36,19.

a dziś 18dc... mój standardowy dzień na owu. A ja durna uwierzyłam gin ze owu będzie 13/14 dc wrrrr

Poszperałam w necie i znalazlam fajny blog matki synów i ona polecała tam inne blogi mam mających samych chłopców. Jedna mama ma 5-u, w tym dwoje najmłodszych to bliźnięta ;)

I wiecie co, istnieją chyba dwie grupy kobiet: jedne naprawdę chcą dzieci jednej płci (np.moja znajoma chciała trzech synków i ma) oraz takie, które jednak czuły by się spełnione -dopełnione poprzez bycie mamą i chlopca i dziewczynki. Przeczytalam kiedyś komentarze pod jakims blogiem i zdarzało się, że kobitki mające np.dwóch synów pisały , że super itd.ale przyznały, że jednak jak się urodzila im jeszcze córka, to dopiero poczuły spełnienie (takie chyba dopełnienie )

Miciurka dziś miałam 36,42 a dzień wcześnie 36,19.

a dziś 18dc... mój standardowy dzień na owu. A ja durna uwierzyłam gin ze owu będzie 13/14 dc wrrrr
U mnie było podobnie i właśnie owu była w tą niska temp - u mnie 36,12 a na drugi dzień już było 36,42 i codziennie wyżej. (w dniu owu właśnie spadła i miałam mega wodnisty śluz) dlatego wiedzialam po sluzie i po temp że owu była w dniu spadku temp a po 3 dniach gin to potwierdzil.

reklama
Zobaczcie co na innym wątku wyszperalam, sprawa świeża
IMG_5480.JPG

Załączniki

• IMG_5480.JPG
    IMG_5480.JPG
    102,2 KB · Wyświetleń: 349
Do góry