reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny wierzcie jeszcze w te swoje wymarzone dzieci! Jeszcze jest szansa że będziecie je mieć i tulić.

Nie ma już w co wierzyć[emoji6] i nie potrzebnie się nakręcac ja w życiu 4go dziecka mieć nie będę także trzeba się pogodzić z rzeczywistością i cieszyć się ze zdrowego dzidziusia ja już prawie przekonałam męża na imię Gabriel[emoji7]

Ostatnia edycja:
reklama
color mint-grey? ładny:)
zauważyłam, że sporo osób chwali adamexa barlette. Znajoma ma, ale ostatnio nawet nie popchałam....wiecie, ona ma malusią córeczkę, więc mimo mojej pasji wózkowej jednak patrzyłam na "coś" innego....
z polskich ładne i praktyczne wydają mi się baby design (husky, lupo itd.), espiro (next avenue, manhatan), jedo nevo oraz deltim muki amelis.
A ja miałam Graco Evo XT, siostra Graco Symbio i nie dość że są bardzo zgrabne i lekkie to ślicznie wyglądają. Polecam [emoji4]

Luisa, koleżanka z pracy ma córkę i jest w ciazy z synem. Wróciła z usg zaryczana bo chciała drugiej córki. Widac takie przypadki się zdarzają. Ja tez uważam, ze musi być cos wspaniałego wychowywać księżniczkę i księcia.
Kitqa, zobaczysz ze się uda. Często takie podejście na luzie owocuje sukcesem [emoji110]
Grabcia, co się stało?
Asya, te cykle potrafią nas zadziwić. Wydaje nam się, ze znamy swój organizm, śledzimy wykresy itd a irganizm robi na przekór.
Gotligorligor, jak czytam Twoje posty to tak bym Ci chciała 'dać corke'! Sama widzisz, ja pragnienie mam podobne. Walczę z marzeniami. Jestem podczas staranek, ale nie wykluczone ze jeśli zajdę w ciaze to będziemy po tej samej stronie barykady. I również będę przeżywała dlaczego córka nie jest mi dana...
Szczypiorkowa, jeśli masz się denerwować z powodu błędów lekarza to może idź na powtórne usg do innego lekarza. Ja wierze, ze z dzidzia jest wszystko OK.

A ja miałam Graco Evo XT, siostra Graco Symbio i nie dość że są bardzo zgrabne i lekkie to ślicznie wyglądają. Polecam [emoji4]
Właśnie znajomej próbuję pomóc z wyborem i tego graco evo xt też mamy na liście. Czy on jest wytrzymały? Koła dają radę na każdym terenie? Kosz naprawdę duży i wytrzymały ? Czy duże dziecko się zmieści? Starczy do 3 r.z.? Lekko się prowadzi i podbija? Jak z amortyzacją?
Kinga będę wdzięczna za odpowiedź :-*

Właśnie znajomej próbuję pomóc z wyborem i tego graco evo xt też mamy na liście. Czy on jest wytrzymały? Koła dają radę na każdym terenie? Kosz naprawdę duży i wytrzymały ? Czy duże dziecko się zmieści? Starczy do 3 r.z.? Lekko się prowadzi i podbija? Jak z amortyzacją?
Kinga będę wdzięczna za odpowiedź :-*
Gorli, wiadomość na priv.

Moniczka55 dla każdej z nas najważniejsze jest zdrowie dziecka i co Bóg da to będziemy kochać ale czy to coś złego ze chcemy dopomóc szczęściu i spróbować spełnić swoje marzenia? Tak samo jak z tym samochodem,też jeżeli marzysz o nim to starasz się go kupić- to też jest zle bo marzysz o nim? Z resztą żadna z nas nie prowadzi tu jakiś drastycznych eksperymentów, także kazda z nas ma ta świadomość że nie wszystko jest w naszych rękach ale zawsze można sobie pomóc i ma swój rozum i wie co i ile można!

reklama
Dziewczynki celuje w 26 kwietnia staranka. Poprawcie mnie co moge jeszcze dodac.
M przed piwko plus goraca kapiel
Ja tez piwo??
Po j&d 10min i rephresh
Musze sobie wszystko spisac ;)

Do góry