Kitqa, masz racje dla dzieci jest fajniej jak są te samej płci. Widzę po swoich chłopakach ze łapią swój świat. Ale już jako trzecie dziecko chciałoby się tego rodzynka/rodzynke [emoji4] ale jak widac wpływu na to nie mamy.
Kruszynka, brawo za podejście. Trzymam kciuki za wyniki testów czwartkowych. Zobaczysz ze jak dowiesz się, ze z dzidzia OK to będziesz najszczęśliwsza kobieta pod słońcem.
Miciurka, wciąż jakoś do mnie nie dociera ze tak łatwo rezygnujesz z marzeń. Mam nadzieje, ze jak plany finansowe Wam się zrealizuje to przyjdzie czas na trzecie bobo. Niestety usg pokazuje jeszcze mały pęcherzyk-13mm. Działania przesunięte na środę lub czwartek [emoji19] masakra ze tak duuuugo trzeba czekac.
Marzycielka, niedługo Ty dowiesz się kto mieszka w brzuszku, zostałaś sama na placu boju usg. Ja wierze, ze będzie córcia. Możesz wspomnieć czy ovu przy inofemie Ci się opóźniała? Jak długo brałaś go przed zajściem w ciaze? Ja mam18dc, byłam na monitoringu i pęcherzyk dominujący 13mm. Prawdopodobnie ovu dopiero w 23dc. Opóźnienie o kolejne 3 dni, a mam pierwszy cykl z inofemem.
Monia, miło ze zajrzałas. Oj tak, nadal walczę ze starankami. Ostatnio biochemiczna, a teraz strasznie długi cykl i czekam na ovu jak na zbawienie. Cieszę się, ze nadal się staracie i oczywiście trzymam mocno kciuki.
Szczypiorkowa, cieszę się ze dzidzia zdrowa. Oj wiem, ze bardzo liczyłas na chłopczyka i pamiętaj olewaj komentarze. Twarzyczka przesłodka,taka kształtna. Oj rozmarzyłam się...
Leeleth nie jest jedyna która Ci zazdrości córci, ja również [emoji57]
Kitqa, tez sobie zadaje to pytanie. Dlaczego nasze pragnienia tak ciężki zrealuzowac, dlaczego? [emoji19]
Marzycielko, Leeleth jak teraz odczytałam ze Kruszynka brała ovarin tak długo to już tez mocno powątpiewam w planowanie. I jest to chyba loteria tak jak napisała Alex811-kiedy poznasz płeć dzidzi?