reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkiowa a masz zdjęcie nuba? Który to tydz i dzień?
Miciurka ja coraz większa, nie byłam u lekarza od 5 tyg w czwartek mam wizytę i już się doczekać nie mogę bo trochę się martwię brzuszek mi twardnieje i takie tam. To już 25 tydz, imienia dalej nie mamy ale ciągle się Zosia przewija i nie wiem czy tak nie zostanie już. Jestem już na etapie pokoiku, wózek kupiony notabene Cameleon 3 o którym była mowa :-) chciałabym do 40 tyg zamknąć temat i odpoczywać zobaczymy co z tego wyjdzie ogólnie zastanówcie się nad tym dziewczynkami to to straszne pochłaniacze kasy hehe wszystko takie piękne no i po synku niewiele się przyda. A ty nie rezygnuj z marzeń bo ja bardzo wierzę u ciebie w córeczkę!

reklama
Miciurka ja prenatalne mam 25 kwietnia :-)
Więc zostałam sama już w oczekiwaniu na usg.
Szczypiorkowa gratuluję zdrowego bobasa i nawet nie wiesz jak bardzo Ci zazdroszczę ale tak pozytywnie,tez bardzo chciałbym zobaczyć to i u siebie na usg :-)

Jedyne jakie mam to to, ale na nich niewiele widać :) Mała straaaasznie się kręciła :)
IMG_20180416_191337.jpg

Załączniki

• IMG_20180416_191337.jpg
    IMG_20180416_191337.jpg
    177,7 KB · Wyświetleń: 606
Co do tygodnia, to wedle kalendarza 13 tydzień ale na tym usg pisze ze 12 +5 ale to chyba nie ma większego znaczenia :)
Facet naorawde zna się na rzeczy. Był konkretny tylko trochę mnie wkurzył tym, że był taki 'potrzepany' tutaj żarty 'hihi haha' tutaj dziecka nie może zbadać, niby bada głównej ale w sumie to wcześniej serce, tak szybko u jakoś nieskładanie, jeśli wiecie o co mi chodzi :D

reklama
Do góry