reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A tak jeszcze spytam. Słuchajcie kochane jak to jest z przeczuciem co do płci? Mnie bardzo ciekawi, że jedne z nas od razu czują całą sobą, że jest "Igorek" i jest, a inne, że "Oliwka" i jest a pozostałe z nas też czują, ale jak się okazuje -nietrafnie. Czy to tylko fuks przy odczuwaniu jak ktoś trafi? Mialam znajomą , która jeszcze bez usg wiedziała, że syn i był, a potem to samo z córką -i była.

A tak jeszcze spytam. Słuchajcie kochane jak to jest z przeczuciem co do płci? Mnie bardzo ciekawi, że jedne z nas od razu czują całą sobą, że jest "Igorek" i jest, a inne, że "Oliwka" i jest a pozostałe z nas też czują, ale jak się okazuje -nietrafnie. Czy to tylko fuks przy odczuwaniu jak ktoś trafi? Mialam znajomą , która jeszcze bez usg wiedziała, że syn i był, a potem to samo z córką -i była.

Ja czułam trafnie tylko chłopców [emoji23][emoji23][emoji23]wszelkie przeczucia okazały sie nie trafne [emoji849][emoji20]

u nas, jak jeszcze w ciązy nie byłam od razu wiedzieliśmy, że bedzie to synek Artur Marcin. mąż wyczuwał, że zaszłam duzo wczensiej niz ja, on kupil 4 testy ii kazał isc do ginekologa bo stwierdził, że jakos inaczej wyglądam na co ja, żeby się popukał w czoło tyle lat sie nie udawalo a tu jak odpuscilismy jeden miesiac niespodzianka...jak sie okazało ze ma rację dalej bylismy pewni ze chłopiec no i sie sprawdziło :)

reklama
Do góry