reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie na wsi są bardzo wysokie krawężniki także nie wiem czy poradziłabym sobie wózkiem typu wagony ale znowu w sklepach wiejskich są wąskie przejścia tez ten szeroki tez dupa

Donkey ma niby szerokość wózka inwalidzkiego ale nie wiem czy bym sie zmieściła wszędzie

reklama
Z podwójnych baby jogger też jest spoko.
Ja mam Mutsy Igo, generalnie jestem też mega zadowolona, ale myślę o podwójnym jakby roznica wieku byla do 2 lat i 3 miesiace. Myślę, ze kupię albo uzywanego Donkeya, chociaz trochę boję sie o szerokosci, albo Baby Joggera, ale narazie długa droga do wybierania wózka ;)

Mialam dzis dziwne sny. Snilo mi sie, ze mam tego wymarzonego syneczka i ze jest strasznie brzydki haha. I bylismy na jakims spotkaniu z malym, a ja przed wszystkimi rozpaczalam ze jeszcze nie widzialam czy ma siurka hahahaha. No i s snie polecialam to sprawdzac. Wstalam i smieje sie sama z siebie. Chyba za mocno sie wkrecilam. :p

Kitqa to mnie pocieszylas :-) :-*
Mam nadzieję tylko ze wszystko jest ok z moją kruszynka.
Gosica wiem że szybko zleci ale mi się to ciągnie jak flaki z olejem :-D tak bardzo bym chciała już zobaczyć ta istotke :-)
Ja po inofemie owu miałam zawsze w 17 dc, nawet clo nie przyspieszylo jej.
A mnie znowu od rana głowa boli a zostałam sama z dziećmi w domu to nie ma szans aby głowa mi przeszła :-D

@leeleeth trzymam kciuki!!!

Co do wózków ja się nie wypowiem, mam swojego tako Jumper GT i na nasze wiejskie drogi jest nie zastąpiąny. Kosztował grosze, duże pompowane koła, ogromna gondola, świetne okrycie dachu, idealny na zimę (a u nas wł teraz tak będzie potrzebny) itd itd itd Ale na mieszkam w domu z pojazdem itd nie dźwigam go ani nic, a jest ciężki. Lepiej prezentujące się wózki i lżejsze mam spacerowe cybex i mooda. Ale ja mówię że tj wózki sklepowe haha bo na wiek się drogi dramat i koszmar zarówno dla dziecka jak i mamy :) cybex jest parasolka więc idealnie spr się na szybkie wyjazdy :)
Teraz planuje łączyć mooda i wyjazdów cybex. Ale jeśli młodsza będzie taka jak starsza córka, to jak tylko zapalone twardo chodzenie to wózka na oczy widzieć nie będzie chciała hahaha :D dlatego ja nie przywiązuje do tego większej uwagi. Jak się pojawi Igor to może kupię ubranko na wózek tj wkładkę itd ale to wszytsko :)

reklama
Zrobiłam test owu [emoji3]
IMG_5346.JPG

Załączniki

• IMG_5346.JPG
    IMG_5346.JPG
    192,2 KB · Wyświetleń: 423
Do góry