kredkaczarna
Fanka BB :)
O spoko dobrze wiedziec z tym niskim ig bo akurat jemy chleb ig i mialam watpliwosci czy moge ze wzgledu na cukier. Ja w sumie diety tej z rpzerwami nie mambbo nie umiem [emoji14] a z przymusu mam diete bez nabialu i jajek plus inne alergeny. Eh eh. Dzisiaj bylismy na urodzinacj babci. Impreza gruba i robilam sama torta takiego dla alergikow wiec moglam zjesc!! Aaah zgrzeszylam i zjadlam 3 kawałki!
Za to z jedzeniem tam tragedia. Niby bylismybwe wtorek ustalac ze ja nie moge nabialu itp. I co? Wszystko polane maaaaasleeeeeemmm. Wiec warzyw nie moglam ziemniaki mi przyniesli bez masla to tyle. I roladki z indyka z ktorych wyskrobywalam ser- nadzienie. Wiec za duzo nie zjadlam bo tez sie balam troche tych roladek . Mam nadzieje ze mlodemu nie zaszkodzi. Chociaz juz dzisiaj czerwony chodzil bo dalam mu platki zbożowe do przechrupania. Czytalam sklad niby ok a ten jednak zareagował
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Za to z jedzeniem tam tragedia. Niby bylismybwe wtorek ustalac ze ja nie moge nabialu itp. I co? Wszystko polane maaaaasleeeeeemmm. Wiec warzyw nie moglam ziemniaki mi przyniesli bez masla to tyle. I roladki z indyka z ktorych wyskrobywalam ser- nadzienie. Wiec za duzo nie zjadlam bo tez sie balam troche tych roladek . Mam nadzieje ze mlodemu nie zaszkodzi. Chociaz juz dzisiaj czerwony chodzil bo dalam mu platki zbożowe do przechrupania. Czytalam sklad niby ok a ten jednak zareagował
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom