reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki pomocy!!! Wczoraj byłam na pobraniu krwi, bo gin mi zlecila przed zajściem w ciążę. Mówię, zrobię sobie też betę, bo w poniedziałek planuje isc na wyrwanie ósemki, a jakieś tam szanse na zajscie w ciążę zawsze są. Ovu mialam 7/8 dni temu. Wyniki bety 1.22 [emoji33] Normy są od 5, ale jak to mam traktować? Czy kazdy ma np na mlutkim poziomie betę zawsze, czy jednak cos sie dzieję?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
1,22 także miałam i ciązy brak więc musisz poczekać na tak wczesnym etapie ewentualna ciąża była by chroniona nie musisz się bać że wizyta u dentysty zaszkodzi. Ja bym poczekala z tą beta do pon. [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gdyby tylko to była zwykła wizyta u dentysty to bym dopuściła, ale ja po wyrwaniu ósemki mam tydzien wyjety z życia, jadę na ketonalu w zastrzykach :/

Dziewczyny, melduję się po wizycie (17 tc). U mnie chłopczyk na 70%. Także już bez złudzeń. Odezwę się za kilka dni, jak przetrawię swój świat, przyszłość, marzenia itd. Najtrudniej mi będzie w otoczeniu bliskich i znajomych, którzy mają córki i wiedzą jak bardzo ja pragnęłam choć jednej....kobity pod tym względem bywają przykre, bo jednak chcąc nie chcąc wykazują pewien rodzaj satysfakcji, że one mają a ty nie. Lecę trawić....trochę mi to zajmie...pewnie resztę życia :p

Dziewczyny, melduję się po wizycie (17 tc). U mnie chłopczyk na 70%. Także już bez złudzeń. Odezwę się za kilka dni, jak przetrawię swój świat, przyszłość, marzenia itd. Najtrudniej mi będzie w otoczeniu bliskich i znajomych, którzy mają córki i wiedzą jak bardzo ja pragnęłam choć jednej....kobity pod tym względem bywają przykre, bo jednak chcąc nie chcąc wykazują pewien rodzaj satysfakcji, że one mają a ty nie. Lecę trawić....trochę mi to zajmie...pewnie resztę życia :p
Nie przejmuj się ludźmi najważniejsze że dzidziuś zdrowy a reszta jest nie ważna. Uszy do góry będzie dobrze [emoji8]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@gorligorligor to właśnie pokazuje, ze kazdemu jest cos pisane i na nic naszego zakwaszania i diety. Zobaczysz synek bedzie jeszcze ten najkochanszy :) A długo sie katowalas dieta i suplementami?

IMG-20180405-WA0001.jpeg
Hej dziewczyny :)
Przychodzę się pochwalić małym Igorem (oczywiście nadal w to wierzę i dania nie zmienię, nawet jeśli siusiaka nie zobacze to do końca będę wierzyć że to będzie chłopak ).
U nas dziś 10+5 woec 11 tygodni :)
Mały taki rozbrykany że ledwie udało się go uchwycić :) i od dzis oficjalnie jestem na L4 ciążowym... Znowu ..

Załączniki

• IMG-20180405-WA0001.jpeg
    IMG-20180405-WA0001.jpeg
    723,1 KB · Wyświetleń: 645
Acha oczywiście jak inna ciąża to wszytsko inne i w tej mam prawdopodobnie cukrzycę, zylaki i poradnia na cito, oraz nieustawna macica względem czegoś tam...
Pytam Pania o bole głowy i ona takie ogólne rozpoznanie to mówię że biust mi nie urósł, na co ona śmiech że czasem hormony męskie na to nie pozwalają:)
(jeszcze zanim pytała o płeć dziewczynek itd :D

reklama
Do góry