reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kitqa no wlasnie jakos mi sie nie udaje tu wyslac zdjecia teraz, pisze ze za duży format:no: to tym bardziej na ingender nie uda mi się...:(

reklama
Baby girl ciężka sprawa
Ja znowu śluz
Mam a testy białe . Mam dość a jeszcze nie zaczęłam
My jakoś połączone jesteśmy chyba :D
W zeszłym miesiącu obie cyrki w cyklach miałyśmy. Teraz Ty masz późno owu lub testy lipne, a ja mam za wcześnie owu lub też testy lipne :D

Myślami jestem z Marzycielką. Jeszcze niecałe 2h :)

Kruszynka123 dzieki za pomoc:-D

Załączniki

• IMG_20180323_142110.jpg
    IMG_20180323_142110.jpg
    192,1 KB · Wyświetleń: 120
  • IMG_20180323_142110.jpg
    IMG_20180323_142110.jpg
    192,1 KB · Wyświetleń: 117
Katrinaa buzi nie widać, chodziło mi o zdjęcie z przodu. Z teorii czaszki możesz sobie sama wywnioskować która mówi że chłopcy mają podobno większe, bardziej kwadratowe czoła, podczas gdy głowy dziewczynek są bardziej okrągłe.
Jak dla mnie czaszka twojego dziecka jest chłopczykowa, ale to tylko jakaś dziwna teoria. Nią się nie przejmuj :) i u mnie z czaszki też był chłopak haha

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny za kciuki, ja już jestem po wizycie i jestem przeszczesliwa bo moja kruszynka jest i serduszko też jest, nawet słyszałam bicie-coś pięknego [emoji7]
A oto moja Kruszynka [emoji173]
1521822544-32079a802dd6cccf-aaaaaa.jpeg

Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]

reklama
Do góry