reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
baby_girl
My jakoś połączone jesteśmy chybaBaby girl ciężka sprawa
Ja znowu śluz
Mam a testy białe . Mam dość a jeszcze nie zaczęłam
W zeszłym miesiącu obie cyrki w cyklach miałyśmy. Teraz Ty masz późno owu lub testy lipne, a ja mam za wcześnie owu lub też testy lipne
Myślami jestem z Marzycielką. Jeszcze niecałe 2h
kitqa
Katrinaa buzi nie widać, chodziło mi o zdjęcie z przodu. Z teorii czaszki możesz sobie sama wywnioskować która mówi że chłopcy mają podobno większe, bardziej kwadratowe czoła, podczas gdy głowy dziewczynek są bardziej okrągłe.
Jak dla mnie czaszka twojego dziecka jest chłopczykowa, ale to tylko jakaś dziwna teoria. Nią się nie przejmuj i u mnie z czaszki też był chłopak haha
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dla mnie czaszka twojego dziecka jest chłopczykowa, ale to tylko jakaś dziwna teoria. Nią się nie przejmuj i u mnie z czaszki też był chłopak haha
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka86
Dziękuję dziewczyny za kciuki, ja już jestem po wizycie i jestem przeszczesliwa bo moja kruszynka jest i serduszko też jest, nawet słyszałam bicie-coś pięknego [emoji7]
A oto moja Kruszynka [emoji173]
Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]
A oto moja Kruszynka [emoji173]
Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]
reklama
gorligorligor
Marzycielka super! Już tyle widać mozna nawet zażartować, że śliczny zajączek na Święta ogromne gratulacje !!!!
Podziel się: