reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kitqa dokładnie to samo przeczytałam w artykule o badaniach spermy wśród mężczyzn,więc potwierdzone ze czescy sex podnosi płodność a codzienny zmniejsza liczbę sprawnych plemników.
Co do wymiany i celowania cut-off to sama nie wiem.

reklama
Belle81 Także łatwiej współzyć codziennie z zabezpieczeniem bo na bank osłabi to sperme i nie trzeba liczyć odstępow.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth Ty się tak nie rozpędzaj! Najpierw kubaneczka, teraz z pod marketu. Wszystkie dziewczynki świata chcesz nam zabrać? Weź nam "coś" zostaw hehehehehehe :D:laugh2:

Leeleth mi siostra mówi właśnie ze taka córkę załatwi [emoji23][emoji23][emoji23]
Codzienny tez podnieść może testosteron niestety

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama, myślałam ze szyszki są raczej neutralne, tzn. obniżają testo ale szczerze to u swojego męża nie zauważyłam niemocy po szyszkach, a po Lukrecji zwłaszcza ciągłym stosowaniu owszem. Tym bardziej zbadam ponownie testosteron aby się upewnić czy jest na zadowalającym poziomie [emoji51]
Dziewczyny, ja już przez te analizy osiwieje. Tym bardziej się przekonuje aby zadzialac z clo-przynajmniej wtedy nie będę cudowala z innymi ziołami itd bo nie można.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co do codziennych starannej to ja tak właśnie planowałam córkę. Kojarzy mi się tylko zw dzień przed dniem starankowym był tylko M zadowolony a na następny dzień seks starankowy. Ale starania od @ do owu. Plus suple i zakwaszania.

@Imama my chyba z tych co do z pod supermarketu zawinąć musi ta dziewczynkę [emoji23][emoji23][emoji23]

@Leeleeth ciekawy pomysł ;) A okazje są ;) Nawet wczoraj widziałam przed bankiem jak mama zisrawua wózek z dziewczynką pod opieką +- 6 latka a sama poszła do banku. Tylko capnąć i jest ;)
@Imama a jak testo leży po suplach to też jest ryzyko wzrostu przez codzienny:-p?

Dziewczyny co do codziennych starannej to ja tak właśnie planowałam córkę. Kojarzy mi się tylko zw dzień przed dniem starankowym był tylko M zadowolony a na następny dzień seks starankowy. Ale starania od @ do owu. Plus suple i zakwaszania.
Rozumiem że masz córeczkę?
A jakie suple?

reklama
Do góry