reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Grabcia-zgoogluj sobie ,rephresh sanol , zamow i po okresie co 2-3 dzien , aplikator, albo i pol zalezy moze jak sie ph utrzymuje, masz paski ph? Spokojnie temat jest do ogarniecia nawet tak nie mysl o sobie !

Maziajka- ja wlasnie tez mam problem z progesteronem,tez w sumie ze stycznia biochemiczna teraz torbiel wczesniej pozamaciczna no o co chodzi, a acard jak brałas ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marzycielka przypomnij mi proszę, Ty brałaś ten inozytol w dawce 2tys mg dziennie przez cały cykl?

Miciurka, Ty będziesz brać do owu - tak doradzają na zagranicznych forach? Czemu w ogóle tylko do owu, wtedy jest bardziej dziewczynkowo czy jest jakiś inny powód?

I w ogóle co z tym inozytolem jak się uda zajść - od razu się go odstawia? Czy powoli?

Śnił mi się w nocy, że po całej Polsce za nim jeździłam, bo nigdzie nie było go do kupienia :Do_O

@Zonami ale nowina!!! Gratuluje!!! Mega sie cieszę, pierwszy raz cipuszke widzę [emoji7]
Niech rośnie! Spokojnej i lekkiej końcówki ciąży! [emoji8]

Każda taka wiadomość mnie uskrzydla i daje mega nadzieje, ze może i u mnie sie uda [emoji16]

Dziewczyny pdf z baby dust jest do ściągnięcia za free z amazon, ja wciąż nie mogę założyć konta bo mnie wyrzuca i ścignąć nie mogę dacie radę ściągnąć pdf i podesłać na meila?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Baby girl ja Inofem brałam cały cykl z polecenia gin. U mnie był ten problem ze miałam stosunek lh i fsh ponad 3 i dlatego kazała mi brać cały czas.
A po pozytywnym teście odstawiłam z dnia na dzień i ginka powiedziała że dobrze bo lepiej jest go już wtedy zastąpić zwykłym kwasem foliowym bo Inofem jest drogi. Chyba że są jeszcze saszetki to można wykorzystać ale gdy się skończy to już nie trzeba go kupować.

Zonami ale nowina! [emoji85] piękna bułeczka. Potwierdzam tak wygląda dziewczynka hihi [emoji7]
Mnie też to przekonuje że można zaplanować płeć dziecka[emoji41]Leeleeth podaj linka do tego pdfa spróbuję ogarnąć.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

@Zonami gratulacje :)

Dziewczyny, u nas obie córki na króliczka bez niczego poza zdrowym odżywianiem i miałam baaaardzo dużo ruchu. Jedyne planowanie polegało na tym że kroliczkowalismy bez oporu od dnia kiedy kalendarz online pokazał mi dni plodne o tyle :) dla mnie dziewczynkę jest zrobić banalne poprostu robimy co trzeba codziennie aż test owu będzie pozytywny ALE chłopca zmajstrowac to jakiś kosmos. Biorąc pod uwagę, że ja np owu mam bardzo różnie po pozytywnym teście (miałam takie w 6h poinformować takie po 48h po) ehhh zobaczymy :)

U nas dziś 9 tydzień lub 8 (biorąc pod uwagę że lekarka mówiła o młodszej ciąży). Z dzienniczka ciężarnej - Bol głowy niesamowity i codzienny i pernamentny, mdłości codziennie i rzyganie wieczorne do zera, wysyp pryszczy, i nos top rosnące włosy na potęgę do tego wzrastające, brak wzrostu cyckow, ale włosy mi mnie wypadają i mdli mnie widząc słodkie - czyli absolutnie wszytsko kompletnie odwrotnie jak przy obu dziewczynynkach! Ehhh :)

Poza tym dziewczyby kibicuje każdej z Was!!! Nie odzywam się ale podczytuje Was codziennie :)

@Zonami gratulacje :)

Dziewczyny, u nas obie córki na króliczka bez niczego poza zdrowym odżywianiem i miałam baaaardzo dużo ruchu. Jedyne planowanie polegało na tym że kroliczkowalismy bez oporu od dnia kiedy kalendarz online pokazał mi dni plodne o tyle :) dla mnie dziewczynkę jest zrobić banalne poprostu robimy co trzeba codziennie aż test owu będzie pozytywny ALE chłopca zmajstrowac to jakiś kosmos. Biorąc pod uwagę, że ja np owu mam bardzo różnie po pozytywnym teście (miałam takie w 6h poinformować takie po 48h po) ehhh zobaczymy :)

U nas dziś 9 tydzień lub 8 (biorąc pod uwagę że lekarka mówiła o młodszej ciąży). Z dzienniczka ciężarnej - Bol głowy niesamowity i codzienny i pernamentny, mdłości codziennie i rzyganie wieczorne do zera, wysyp pryszczy, i nos top rosnące włosy na potęgę do tego wzrastające, brak wzrostu cyckow, ale włosy mi mnie wypadają i mdli mnie widząc słodkie - czyli absolutnie wszytsko kompletnie odwrotnie jak przy obu dziewczynynkach! Ehhh :)

Poza tym dziewczyby kibicuje każdej z Was!!! Nie odzywam się ale podczytuje Was codziennie :)
@szczypiorkowa12345 siły i wytrwałości dla Ciebie. Jeszcze troszkę i zacznie się drugi trymest to powinno być lepiej. Tego co życzę.
Ty masz dwie dziewczynki więc dla Ciebie łatwo jest zmajstrowsc córki. Posiadaczki chłopców powiedzą odwrotnie że dla nich to właśnie jest proste. A złotego środka nie ma
Dlatego ciągle kombinujemy i obmyślamy plan jak zrobić wymarzone dziecko.

reklama
Do góry