reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Biedronka- no i to jest pozytyw! A nie moja popierdolka cholera wie o co kama ... - hahaha nie ma to jak siknac od czasu so czasu na tescik [emoji23][emoji23] ;)

To oby corka ci takie akcje z cera fundowała dla swojego piekna :p[emoji85][emoji38]

Gosica-jak dla mnie super sie wstrzeliłas!wiadomo ze im dluzej sie czeka tym sie czlowiek denerwuje. Jest okej :)!kciuki

Leeleeth- wiem mi tez sie myli czasek kto sie o jaka plec stara duzo man przyszlo nowych i stara siw o chlopcow juz nie jestwsmy w wiekszosci heheh

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleth, oj nosi Cię. Ja pewnie tez wezmę się za porządki ale blizej świat! Chyba mysze poczuć wiosnę.
Moje staranka: cut-off cos OK.2,5 dnia, o ile jutro odnotuje skok a taka mam nadzieje. Przed przytulankami ciepla kapiel ja i mąż, zyrtec dla mnie, ja sok żurawinowy, bez O u mnie, j&d 25 min po, troszkę Rephresh po 30 min i ph7 zeszłam do 4,7-5. Porem juz się nie zakwaszalam bo pH się wymiarze trzymało. Mąż standardowo OLE, szyszki, lukrecja. Ja lukrecja, Vitex, kwas foliowy. Ja tez czekam na testowanie hak na zbawienie.
Biedronka, zobaczysz ze będzie dobrze. Daj znać po wizycie.
Miciurka, licze na to ze to był zlotystrzal i ze tym razem nie przekombinowała z supłami czy j&d bo starałam się zostawić sporo materiału [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kredka-dziwne ze nie chca sprzedać naprawde - ja bede brac 3-7 dc clo, na noc tabketke,

Biedronka-to ze akurat cycki wieksze to jal dla mnie by byl donry objaw hahhaha , dla.meza zawsze to jakis plus [emoji23][emoji85]

Leeleth-nie wiem wkuu mnie te testy ...naprawde , ale nie no ja jie chce sie doszukiwac cieni chce taka kreche jak biedronka -nie bedzie jej to odstawiam progesteron i czekam na marzec.nie ma co przeciagac, naprawde Cie mega nosi -ja to wszystko musze zrobic a tak mi sie nie chce naprawde ! Ledwo zyje -dopiero sniadanie zjadlam! [emoji85] nic mi sie nie chce spaccc bym poszla ,jednego uspałam a teraz drugi z przedszkola wroci ,nigdy nie ma przerwy heheh

Zonami-jak tam ?? Odezeij sie
Gorligor -wlasnie nie bylo cie tyle ?
A gdzie sie podziewasz bbAnna?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka czas szybko leci ale nastawienie super!
Właśnie macie racje Gorligor się nie odzywa mam nadzieje ze wszystko Ok.
Mamasynkow tez miała potwierdzić czy córeczka z tego nuba jest.

@Marzycielka86 na ktora ta w
Twoja wizyta???
Ja dzis jestem mega śpiąca i zmęczona a za godz śmigam do kościoła na drogę krzyżowa znów... I znów nie wiem jak ja tam dam radę [emoji33]
Biedronka to u mnie wych wczoraj z usg 6+1 także jesteśmy na tym samym etapie[emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Gosica piękne staranka! Ale obstawiony cykl! To ja już wogole dołka załapie. Normalnie żadnych działań. Oprócz supli do 12dc, i mąż oczywiście tez. J&d późno, seksy wychodzi ze dwa dni cut off, pH nie mierzylam, znaczy wczoraj i miałam 5 użyłam rephresh ale pewnie już po ptokach
O był [emoji41] miały byc seksy na koniec cyklu wiec sobie nie odmawiałam a tu masz [emoji85]

Także Gosica trzymam kciuki i czekamy na wyniki naszych działań [emoji23][emoji23][emoji23]
Będę miała najbardziej zaplanowana wpadkę ever cała ja!

Aaaa testy owu bledna wiec chyba owu była w nocy czyli dwa dni cut off!!! Jedno ufff!!

Do góry