reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale wy macie dziewczyny to wszystko pięknie wyliczone :)

Ja mam cyrki z moja owu ostatnio, ta mięta szkód narobiła chyba. Nie dość ze coś mi się wydaje ze cykl mógł być bezowulacyjny ( bo lutealna wyszła 8 dni ...?)

To miesiączka bardzo skąpa, nigdy takiej nie miałam. Mam nadzieje, ze wszystko teraz wróci do normy....

reklama
Luisa, jeśli cykl się skrócił i ogólnie był "inny", to pewnie endometrium było małe i stąd skąpa @

Ale nowy cykl, nowa nadzieja :) starasz się już teraz czy jeszcze odpuszczasz ten jeden?

Baby girl odpuszczam jednak jeszcze ten cykl, Szkoda ale poczekam:(

Także startuje jakoś w kwietniu w połowie :-) jeszcze trochę :) muszę obrać strategie haha

No nie wiem czemu nie chcieli sprzedac. Juz mam przepisane. Ale ogolnie to mo2ilam ze to to samoni odpowiednik tego poprostu zaminnik :/

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Kredka i gin nie robił problemów z clo ? Pytam bo
Sama chce wysepic receptę. Możesz powiedzieć na jakiej podstawie przepisał? Muszę mojemu to zasugerować ha ha :-)

Luisa na narzekalam na cykl na plamienia i zasugerowalam ze kolezanka to bierze i polecila zeby sie spytala go [emoji14]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry