reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki dziewczyny. Mam nadzieje ze wasze Planowania będą chociaż w 100% owocne w upragnione dzieciaczki ze jednak to „zadziała” [emoji170][emoji173]️.
Bo u mnie pewnej nawet jakby coś wyskoczyło to będzie synek hehe. Nie No narazie się cieszę na tego małego. Porobilam sobie już porządki i wszystko gotowe i to takie malusie jest ze się chce już urodzić.
Marzycielka kciuki oczywiscie!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Justyna, u mnie było przed. Wydaje mi się ze nie ma znaczenia, ale może tu ekspertki się wypowiedzą.
Miciurka, u mnie brak skoku, buuu. Za to śluzu mega lepki, prawie go nie ma. Wg mnie jest po ovu ale wykres mówi co innego.
Leeleth, dziękuje kciuki się przydadzą. Widzisz nie tylko Twój cykl jest pokręcony.
Imama, czyli już jesteś przygotowana przede wszystko do porodu alenawet do wiosny! [emoji6]
Oto mój wykres:
1520590050-e4d2f8180165c4f9-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak dziewczyny testowałam ale ja chyba inne testy kupie, bo cos nie wierze tym wonfo , zalaczam -2 ovu tylko ostatni hcg

Zatestuje jeszze raz za 2 dni bedzie 13 dpo

Niby cos tam jest ale nie przekonuje mnie to... nie wiem...

Gosica mi sie wydaje ze jutro bedzie.dalszy skok juz ponad tempki te co masz i ovu powinien zaznaczyc na 9.03 ale.mysle ze byla.z 8 na 9 jakby ;)
A czulas jakis bol czy cos ?

Imama-zazdroszcze noworodka., ja bym.chciala strasznie a z2 strony sobie mysle co z moimi mniejszymi małpkami skaczacymi tu by sie dzialo jakbym musiala.cyca dac hahah [emoji23][emoji85]

4e16c383e80002876ceb122bcb4a3955.jpg
6146f4157160cccd4bdbfa87e9bdbf82.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, jak testy ovu Ci wychodzą prawie pozytywne to musi być cis na rzeczy. Może rzeczywiście kup inne testy hcg i wrzuć nam pozytywa.
Licze, ze jutro będzie skok powyżej tempki i ze ovu już była. Może cis się działo dzisiaj w nocy i nie czułam. Wczoraj w ciągu dnia miałam lekkie pobolewanie w jajniku. Ale nie musiała to być ovu.
Jeśli ovu dzisiaj w ciągu dnia to wychodzi cut-off 2,5 dnia. Działając we wtorek myślałam ze ovu tuż tuż a cut-off sam się zrobił. Byle niezła duży bo będą mniejsze szanse na ciaze.
Baby_girl kurde ja nic nie widzę na negatywie. Chyba jestem ślepa [emoji51]

Zapomniałam dodać: cycki większe i bolące, mega ochota na słodkie :)

Będzie co ma być, czy będzie córa czy nie i tak bym chciała jeszcze jedno moze dwoje,
Staram się cieszyć ciążą no i wiadomo chce juz srode i wizyte bo martwie sie jak kazda czy ok wszystko

O ciazy wie tylko mąż :)

@Miciur-ka cienia widać! Tylko czy to takie cienie ciążowe (oby[emoji1307]) czy uwidoczniona kreska...
No trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Ja z tego stresu to za porządki sie wzięłam, ale takie mega porządki [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Salon wysprzątany, kuchnia w połowie ale za to w szafkach taki porządek jak dawno nie było, chce odświeżyć wygląd kuchni a nie chce robić remontu wiec kupie okleinę i podklejam fronty i ewentualnie uchwyty zmienię.
Wczoraj u chłopców zmiany zaprowadziłam i zrobiłam przemeblowanie [emoji23][emoji23][emoji23]
Oj nosi mnie!

A teraz 14 dni i test! Matko! Jak mi myśli uciekają do jednego tematu! [emoji85]

@Gosica to testujemy razem!
Przypomnij jakie miałaś działania?

@Biedronka0506 piękne już kreski! I fajnie, że bez ciążowych dolegliwości, jeszcze trochę i dowiesz sie kto mieszka w brzuszku! Ty liczyłam na córkę ? Dobrze pamietam!

Edit: trzymam kciuki za wizytę!

@gorligorligor a co u Ciebie? Ty już pewnie znasz płeć dzidziusia [emoji6][emoji23] i sie nie chwalisz?! Jak samopoczucie w Ciąży?

reklama
Dzieki Maciurka za zdjecie. Kurcze cos mi zle recepte wypisal bo na clomid i nie chca mi sorzedac musz epoprawke zrobic. Oczywiscie zapomnialam jak to brac

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

A dlaczego nie chcą sprzedać? Mimo, ze na receptę? Clomid i clostilbegyt to to samo chyba (??)

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Do góry