reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny ja Was doskonale rozumiem, ale myśle ze tez bez sensu pogrążać się w niektórych myślach. Bo niestety zamiast skupić się na tym co już mamy będziemy myśleć o tym czego nie mamy i tak nam życie upłynie!

Ja bardzo chce córeczkę ale absolutnie nie pozwolę by brak jej spowodował ze nie będę dostrzegać wspaniałych moich synów. Nie zrozumcie mnie złe gramy przecież do jednej bramki i każdej z nas zależy na wymarzonej płci ale bez sensu tak smutac i roztrząsać coś i szukać drugiego dna. Nosy i cycki w górę, jesteśmy wspaniałymi mamami swoich pociech :)

reklama
Lusia świetnie to ujęłaś!
Ale No baby_girl wiem ze mi osobiescie to co chwile takie sytuacje jak na złość „wyskakują”. I aż ciężko się nie denerwować.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, ja od kiedy pamietam zawsze myślałam ze będę miała córki. W rodzinie większość dziewczyn a jak trafił się chłopak to wielkie Wow, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Chodzilo o to, ze był taki nieosiągalny. Moi synowie są bardzo za mną. Starszy syn jest bardzo delikatny, spokojny. Łagodniejszy niz nie jedna dziewczyna. Myśle ( może się łudzę), ze będziemy blisko ze sobą jak on już podrośnie.
Leeleth, Wow jednak owu, chyba jedziemy na jednym wózku. Ja ovu miałam może dzisiaj/albo będzie w nocy, przytulanka tez przedwczoraj.hmmm licze na ten skok jutrzejszy. Śluz już powoli klejący.
Kruszynka, super! Grstulacje! Najważniejsze, ze wszystko w porządku. Ciesz się stanem błogosławionym.
Anija82, żurawina może sporo obniżać pH. Ja w tym cyklu piłam koncentrat żurawiny. PH miałam cały czas 4,5. Po przytulankach weszło na 7, ale potem wzięłam na palec Rephresh, doslownie mała kropkę i pH mi sie ładnie trzyma.
Imama, w pełni Cię rozumiem. Licze się z tym ze u mnie będzie trzeci syn i będę przeżywała to samo. Powtórzę po raz N: jesteś młoda, może jest Ci pisana córka tylko jeszcze nie teraz [emoji177]

Leeleeth-gratki! Super cut off!!

Kredka -juz ci wstawie foto clo :)

Kruszynka- super wiesci !! :) wiedzialam [emoji14]

Anija-potwierdzam na palec i papierek ph na palec i spr. :)

95218eb2a056200e0a5fe235ed9b5812.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Gosica to idziemy ramie w ramie

U mnie tez śluz gęstnieje i liczę bardzo, że owu w nocy bądź jutro najpóźniej będzie [emoji85]
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
@Imama przykro mi bardzo, że akurat Ciebie ta dziewczynka minęła. Ja byłam pewna, że będzie i długo nie mogłam sobie tego w głowie poukładać. Z całego serca Ci życzę żeby ten ból serca minął. Niech syneczek da Ci tyle miłości żebyś już nie tęskniła, i niech ta dziewczynka przyjdzie z zaskoczenia [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Gratuluje udanych wizyt. Jeszcze troszkę i posypie sie tu zdjeć nubow i innych potty shotów [emoji6]

@leeleeth, działajcie w takim razie! owocnych staranek!

@Kruszynka123 cieszę się że wszystko ok. Teraz juz z górki, obmyślaj plan powiedzenia synom:)

@Imama , myślę identycznie jak Gosica- będziesz miała córkę w przyszłości. Teraz jeszcze o tym nie myślisz, wiadomo jeszcze To dzieciątko w brzuszku, ale zobaczysz, że tak będzie i będziesz bardzo szczęśliwa z córeczką. Wierzę w to bardzo i modlę się abyś przyjęła tę myśl i chęci kolejnych starań, bo wiem że naprawdę dałoby Ci to ogromną radość. Wiem doskonale co przeżywasz. Ściskam Cię mocno:***

Justyna - jesli jestes swiadoma swojego cyklu itp. To ja bardzo polecam na chlopca metode baby dust method (wspominam jeszcze raz bo Ciebie nie bylo jak to mowilam :)) a maja super wyniki i naprawde warto! Jest duzy % sprawdzalnosci, generalnie chodzi o to ze musisz miec tylko 2 razy seks w cyklu - robisz testy LH i starania robisz 24h i 48h po pozytywnym tescie owu, i tyle , przed owulacja to jak juz musisz to tylko z zabezpoeczeniem, najlepiej zero seksu ale maz nie musi abstynencji trzymac takze mozna inaczej dogadzac ;) - a trzymac nasienie musi min 24 ale lepiej zeby mialo z 2 dni :), bo wtedy jest wiecej ;) -i koniecznie musza byc 2 stosunki dzien po dniu :)!

Co do jakichkolwiek supli nawet nie mam co sie wypowiadac - ja sie o corke staram i w tym temacie grzebie ;) ale z BDM naprawde duza sprawdzalnosc takze jak najbardziej

Gosica-z takim cut off i rephresh bedzie corka jak nic :) !

Leeleth-zapomnialam.wspomniec ze ciuszki to cuda ach [emoji7] ja chce coreee

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Imama jesteś twarda babka z tego co widzę. Nie daj się głupim komentarzom. Tak jak dziewczyny piszą, albo Twój przyszły sen da Ci takie szczęście, że zapomnisz o córce, albo ona na Ciebie czeka w przyszłości :) trzeba myśleć pozytywnie :)

Leeleeth życzę owocnych działań :) trzymam kciuki za zdrowa dziewczynkę [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Miciurka to co piszesz ma dla mnie sens. W takim razie będę teraz bacznie obserwować cykl i przystąpimy do działań w owu i dzień po ;)

Dziewczyny oglądałam wieczorem 6 razy córka. Przesyłam Wam mnóstwo różowych fluidow [emoji254] [emoji254] [emoji254]

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z rana.
Leeleth, jak u Ciebie temperatura?tak czekałam na ten skok i nic. Już wczoraj śluz klejący a skoku nie ma [emoji29]trochę mi przykro bo liczyłam ze ovu będzie w nocy. A wyglada na to, ze jeszcze jej nie było. Już jest 2,5 dnia cut-off i w tym cyklu nie mamy już jak zadzialac. Niby apka pokazuje okres niepłodny, ale nie wiem na jakiej podstawie...
Miciurka, jak temperatura? Mam nadzieje, ze nadal w gorze? Test robisz, czy poczekać jeszcze?
Justyna, tak jak Miciurka pisze,myśle ze ta metoda 2 dni stosunku pod rząd daje większe szanse na syna. U mnie ta teoria się sprawdza. A i duuzy O [emoji12]to zmienia środowisko pochwy, pH idzie w górę.

Do góry