reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny czasem z takich "dziwnych" cykli lubi zaskoczyć, gdy myślimy ze nic z tego a tu niespodzianka :-)
Ja cały czas trzymam mocno kciuki za wasze cykle aby ten rok był szczęśliwy dla wszystkich ✊✊✊

Imama ja także podpinam się pod to co dziewczyny napisały i nigdy nie mów nigdy ;-)

Kruszynka gratuluję oficjalnie już teraz, Mamusiu ;-)

Justyna witaj. Dziewczyny na pewno Ci pomogą sa tak mile i uprzejme ze na pewno nie pożałujesz ze dolaczylas do nas. :-)

Miłego dnia kochane :-)
Trzymajcie kciuki za moja wizyte :-)

reklama
Dziewczyny czasem z takich "dziwnych" cykli lubi zaskoczyć, gdy myślimy ze nic z tego a tu niespodzianka :-)
Ja cały czas trzymam mocno kciuki za wasze cykle aby ten rok był szczęśliwy dla wszystkich ✊✊✊

Imama ja także podpinam się pod to co dziewczyny napisały i nigdy nie mów nigdy ;-)

Kruszynka gratuluję oficjalnie już teraz, Mamusiu ;-)

Justyna witaj. Dziewczyny na pewno Ci pomogą sa tak mile i uprzejme ze na pewno nie pożałujesz ze dolaczylas do nas. :-)

Miłego dnia kochane :-)
Trzymajcie kciuki za moja wizyte :-)
Ooo,dziś Ty się wizytujesz?
Trzymamy&&&.
Ha,ha ha odkąd z wami jestem to mam wrażenie że cały czas coś mi w dłoniach siedzi:D Jak nie kciuki za starania,później wizyty,pierwsze bicie serduszka, każde usg,badania poród... I tak już chyba cały czas tak będzie. Ja łapie się na tym że budzę się rano i myślę co tam u której po nocy :) Także trzymamy cały czas. Powodzenia ;)

Gosica a ten O ma być przed strzałem u partnera czy może być po? :D

Marzycielka trzymam kciuki za wizytę [emoji110] [emoji110] [emoji110] ja dzisiaj też mam wizytę u gina. Po ciąży w macicy zrobił mi się mięśniak i muszę kontrolować czy nie rośnie. Mam nadzieję, że się wchlonal i go w ogóle nie będzie.

Belle relaks najważniejszy :D

Hej dziewczynki ;)

@Kruszynka123 gratuluje mamciu :D

@Marzycielka86 mocno trzymam kciuki &&&&

Powodzenia wszystkim staraczkom i spełnienia marzeń :)

Ja wizytuje w środe późnym wieczorem także w czwartek napisze co i jak :) to bedzie już 6+6 dni :) też chciałam się na dziś umówić ale nie ma mojego lekarza :)

Pisze rzadko, na listopadówkach wcale nie pisze bo brak czasu, a jeszcze przyjdzie wiosna to zaczną się jarzynki w ogródku także będe mieć zajecie i częstsze spacerki z synkiem :)

Będe Was odwiedzać od czasu do czasu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczynki :-)
Od dziś mam mocne postanowienie slodyczowe. Zero słodkości do świąt:-)
Heheh trzymać kciuki :-)

Miciurka mam pytanie, które mleko do kawki lepsze? Łaciate 0%, kupne migdałowe czy domowe kokosowe? Bo tak teraz przeszłam na te 0% i myśle czy zostać przy nim czy roślinne...

Marzycielka kciuki za wizytę :) te emocje :)

Belle81 wow :) zazdro :)

Justyna tez na chłopca polecam big „O” heh

Gosica a ten O ma być przed strzałem u partnera czy może być po? :D

Marzycielka trzymam kciuki za wizytę [emoji110] [emoji110] [emoji110] ja dzisiaj też mam wizytę u gina. Po ciąży w macicy zrobił mi się mięśniak i muszę kontrolować czy nie rośnie. Mam nadzieję, że się wchlonal i go w ogóle nie będzie.

Belle relaks najważniejszy :D
Justyna za Twoją pomyślną wizytę też &&&,ale to oczywiste;)
Z tym O:p to najlepiej gdyby udało Ci się zacząć chwilę przed M a on dołączy w trakcie. Wiesz jak to dziala;)i w takim układzie tak jakbyś jeszcze bardziej to zasysała:laugh2: Rozumiesz;)
Luisa bądź wytrwała w swoim postanowieniu.

Justyna- tylko pamietaj zeby dzialas dzien po pozytywnyn tesxie i 2 dbi po- a nie w ten dzien! Nie mylic :D i powodzenia u gina!

Imama-kurde ja nie widze twojego komenta o ktorym wszysxy pisza ale nie przejmuj sie ludzie to dziwne "stworzenia" wow...- nie pomysla ale zawsze powiedza :/

Marzycielka-kciuki za wizyte !

Belle-ale aktywna jestes! Wow tyle juz zrobione -ja walcze zeby wstac z lozka haha[emoji23]

Biedronka-napisz czasem jak tam zie czujesz i co i jak i koniecznie po wizycie gin :)!

Luisa-ja bym brala roslinne ,
Ale to zapytaj imama bo ja nawet kawy nie pije mleka tez nie , imama bardziej ma.obczajone w tym temacie :)!

Leeleth i gosica jal wykresy?!!

Kurde mam mega bol na okres

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie temp spadła, ale kłuje mnie w boku. Testów jeszcze nie robiłam. I już sama nie wiem. Już nic z tego chyba nie będzie.

Czyli trzymam kciuki za Ciebie @Gosica i za @Miciur-ka oby Wam sie udało [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Już sie gubię która na jakim etapie. Doszły nowe dziewczyny i już zupełnie nie ogarniam, może stworzymy sławetna tabelkę ? Wiecie kto na kogo celuje i jaka strategia, kiedy @ itp?
Byłoby pomocne chyba?

Dziś mam mega wkurwa na wszystko i wszystkich przez ten popieprzony cykl. Trzecia owu która była ale jej nie ma! Nosz qwa co to ma byc? Nie biore nic co by zaburzało cykl, nie pije tez nic, dieta jest na takim poziomie ze Ok. A tu cyrki ze ucelować w przeć owu to jakimś cudem będzie! Łatwiej w totka zagrać i corke kupić na bliskim wschodzie [emoji19]
Ale mi poszło, Ovia wyznacza mi ovu na dziś i femometer tez wiec jest szansa, że akurat te sie nie mylą [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry