reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@leeleeth no brawo!!! [emoji7]
To teraz jak?! Dziś starania na córkę i 1x tak?! Ja kompletnie nie rozumiem tego że w owu można począć córke, bo znów mówili że jak pozytywny to na króliczka i będzie chłopak a tu na dziewczynkę w owu i 1x i będzie ok [emoji39]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Seksy były przed wczoraj, wiec owu musi byc do jutra [emoji23][emoji23][emoji23] bo ma byc jeden stosunek na cykl [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Luisa tak. Jak mieszczą się w limitach to można jeść słodycze ale wiadomo lepiej starac się nie jeść ale jak już zjesz to nie miej wyrzutów [emoji6] Tymabrdziej teraz święta zaniedlugo
A na śniadania jadłam przeważnie bułkę czy jakieś wafle ryżowe z warzywem i serkiem do smarowania a na obiad już ryż makaron z warzywami itd
Widzę ze debata na temat płci. Niestety No ja akurat wole już się w to nie wgłębiać i „pogodzić się” z tym ze mam synów tylko. Ciężko ale lepiej z głowy takie rzeczy sobie wybić. Później jak ciąża i przeciwna płeć to niestety ale same sie jeszcze nakrecamy.
Ciekawa jak tu byśmy wróciły za parenascie lat co to z tych naszych nawet upragnionych i planowanych dzieci wyrosło. Ja czasem myśle ze bym zwariowała mając córkę. Te rzeczy piękne poprostu, łzy w oczach jak przechodzę przez te działy na zakupach- aż w sercu zakłuje.
Zazdrosze Wam jeszcze tej ekscytacji ze „się uda” u mnie pozamiatane....
Kruszynka super wieści!
Leeleth No No czyli idealnie z ta owu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No i dziewczyny mialyscie rację że ból owulacyjnych to nie do końca musi być owulacja. Robię testy owu. I dziś o 15 pokazała się kreska. We wczorajszych tylko jeden test miał cień. Wieczorny nie miał nic. A mnie teraz bardzo jajnik zacząć bolec. Ja zawsze uważałam że to owulacja. Czyli owulacja dopiero bedzie? Będę dalej robić testy. Nie umiem dodać zdj.

Ostatnia edycja:
@Kruszynka123 no przecież mówiłam!!! No mówiłam że będzie ok [emoji39] kiedy wy mnie baby zaczniecie wreszcie słuchać ojej [emoji849] hahaha ale gratulacje matka!!! Ja też byłam wedle p doktor na ok 6tyg (a wgd kalendarza 7), serduszko było widać ale nie słychać bo za słabe :)

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
Aha czyli to normalne na tym etapie że serduszko bije wolniej.... Gin pow że tak ale.... Ja się martwię żeby wszystko było dobrze......

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha czyli to normalne na tym etapie że serduszko bije wolniej.... Gin pow że tak ale.... Ja się martwię żeby wszystko było dobrze......

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Musi być dobrze. Tyle kciukow za Ciebie trzymamy, że innej opcji nie ma [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Luisa tak. Jak mieszczą się w limitach to można jeść słodycze ale wiadomo lepiej starac się nie jeść ale jak już zjesz to nie miej wyrzutów [emoji6] Tymabrdziej teraz święta zaniedlugo
A na śniadania jadłam przeważnie bułkę czy jakieś wafle ryżowe z warzywem i serkiem do smarowania a na obiad już ryż makaron z warzywami itd
Widzę ze debata na temat płci. Niestety No ja akurat wole już się w to nie wgłębiać i „pogodzić się” z tym ze mam synów tylko. Ciężko ale lepiej z głowy takie rzeczy sobie wybić. Później jak ciąża i przeciwna płeć to niestety ale same sie jeszcze nakrecamy.
Ciekawa jak tu byśmy wróciły za parenascie lat co to z tych naszych nawet upragnionych i planowanych dzieci wyrosło. Ja czasem myśle ze bym zwariowała mając córkę. Te rzeczy piękne poprostu, łzy w oczach jak przechodzę przez te działy na zakupach- aż w sercu zakłuje.
Zazdrosze Wam jeszcze tej ekscytacji ze „się uda” u mnie pozamiatane....
Kruszynka super wieści!
Leeleth No No czyli idealnie z ta owu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama mnie też w sercu zakuło jak przeczytałam dzisiejszą informację na stronie szkoły mojego syna: "zapraszamy wszystkie dziewczynki naszej szkoly wraz ze swoimi mamami na coroczne spotkanie z okazji dnia kobiet..." TO JA NAWET KOBIETA NIE JESTEM BO CORKI NIE mam:sad:

Imama mnie też w sercu zakuło jak przeczytałam dzisiejszą informację na stronie szkoły mojego syna: "zapraszamy wszystkie dziewczynki naszej szkoly wraz ze swoimi mamami na coroczne spotkanie z okazji dnia kobiet..." TO JA NAWET KOBIETA NIE JESTEM BO CORKI NIE mam:sad:
Jakie to przykre :(
Chociaż ja cały czas się staram myśleć, że ludzie czasami zwyczajnie nie pomyślą...

reklama
Do góry