reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka jasne ze rozumiem „bełkot „ :D
Tylko
Boje się czy mój mąż da radę dwa x pod rząd biedny. Wcześniej nie było z tym problemu a teraz po suplach mi zdziadział hahaha

reklama
Miciurka, no kurcze nie chcę Ci robić nadziei, sama wiesz jak jest. Ale tam coś jakby widać nooo
Poczekajmy do jutra chociaż.
Ty, a weź może siknij na owu

@baby_girl
@leeleeth
@Miciur-ka
Nie dziękuje [emoji6] .....
A tobie Miciur-ka pozytywnego testu życzę 3 mam mocno kciuki ....

A tak ogólnie to wczoraj kupiłam moja ukochaną rybę po chojnicku i co [emoji25]nie wchodzi Mi [emoji33]tak mi niedobrze teraz ze matko bosko a zjadłam 3 kęsy...
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Luisa-moze kilka h przed np.rano raz zeby wymianke zrobic (ale bez seksu) a wieczorem starania,
Chyba ze zrob 2 dniowe ale np. Goraca kapiel z godzinke przed staraniami,

Baby_girl-no wiem wlasnie ze jakby cos sie przebijało, to dzis rano bylo,nie wiem.chyba poczekam ,

Kruszynka-na ktora idziesz ? Ps.ja nawet nie wiem co to za ryba po chojnicku lol

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kruszynka-na ktora idziesz ? Ps.ja nawet nie wiem co to za ryba po chojnicku lol

Gin przyj od 16 do ostatniej pacjentki.... Znając schemat wiem że bywa że przyjeżdża wcześniej więc jadę już przed 15 ta...
Ryba po chojnicku to filet smażony w panierce pomidorach, pieczarki papryka itd wygląd coś pod rybę po grecku ale inny smak.
Muszę się ogarnąć i zrobić opłaty przez neta matko jak ja tego nie lubię[emoji53]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth-nie wskakuje mi co wyslalas.w poscie tylko link nie widze bu :/

Poprawione, jest widoczne!

Jestem nienormalna! Sprzątam szafki a tu co druga to jakaś torba z rzeczami [emoji85]

***UWAGA****SPAM****ALERT*****
1520507534-fcb2b7bda879afff-aaaaaa.jpeg
1520507538-361fa1d6cfad3af2-aaaaaa.jpeg
1520507543-7b16c2b92805a1f0-aaaaaa.jpeg
1520507548-0ffbdb0a934857b6-aaaaaa.jpeg
1520507552-772402397c2a4c67-aaaaaa.jpeg
1520507556-51262b37d36ee866-aaaaaa.jpeg
1520507560-19fa35ec7ecaf407-aaaaaa.jpeg
1520507565-349b959c94ffc5fd-aaaaaa.jpeg
1520507589-0816675cefecb73a-aaaaaa.jpeg

Aż boje sie iść do piwnicy [emoji23][emoji23][emoji85]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Dziewczyny, dołączam się do życzeń:)
ja jednak lubię to święto. Walentynek nie obchodzimy nigdy. W sumie Dnia Kobiet też nie celebrujemy, ale akurat to święto fajnie, że jest:) Stara chyba jestem:) Ale uważam, że to jeden dzień w roku kiedy mężczyźni mogą docenić kobiety nawet nie kupując im kwiatów, czekoladek itp, tylko chwilkę zastanowić się dzięki komu są, ile zawdzięczają swojej matce, babci, żonie, siostrze. Docenić córkę. Oczywiście na pewno też w drugą stronę, ale...mało jest sytuacji kiedy to kobieta jest doceniana. Mało tego, mimo 21 wieku nadal musimy wiele udowadniać, że radzimy sobie w wielu sytuacjach równie dobrze jak i mężczyźni (np. w pracy).

Miciurka, ja niestety nic nie widzę na teście. Może jeszcze za wcześnie?

Lele, ja z wykresu szacuję owulację na wczoraj. Także chyba staranka dzień wcześniej miałaś, może się uda zaskoczyć i do tego ustrzelić córeczkę :) kciuki.

reklama
Leeleeth ubranka piękne, chociaż ja patrzeć nie mogę - bardzo smutno mi się robi, bo wiem, że mogę nigdy córki nie mieć. Dla mnie, gdzie ja sobie życie wyobrażałam tylko z córkami, jest to zbyt ciężkie :( kocham swoich synów najmocniej na świecie, ale co mam zrobić jak myślę tak a nie inaczej.

Tylko nie pomyśl tak, że miałaś ich nie wstawiać - nie nie! Wstawiaj! Bo to jest tak, że patrzeć nie mogę, bo mi smutno, ale patrzę ;) tak jak w sklepach na dział dziewczęcy.

Do góry