reklama
Leeleeth ja wizytę mam w piątek wieczorem.
A pietra to mam takiego ze hej, nawet przy porodzie takiego nie miałam
To zaciskam kciuki,, będzie dobrze! [emoji1307][emoji1307][emoji1307] czekamy na fotunie Okruszka [emoji7]
Rany ale Wam zazdroszczę [emoji7]
Dziewczyny, jestem po tej owu, zrobiłybyście na moim miejscu sobie keratynowe prostowanie? Wg mamy ginekolog niby w pierwsze 14 dni nie szkodzi nic dziecku, no ale jakoś mam obawy hmmm planuję zrobić zaraz po @ w kolejnym cyklu. Ale jak znam moje szczęście, to planuję mieć @, a tu @ nie przyjdzie hehe i myślę czy by nie zrobić teraz. a moje włosy już tak tego potrzebują, że ja nie wiem jak w ewentualnej ciąży bym je układała... Chyba w czapce przez całą ciążę bym chodziła hehe zwłaszcza, że hormony w obu ciążach nie były dla moich włosów sprzyjające, nie chciały się nic a nic układać.
Co robić?
A to aż takie toksyczne jest?
Koleżanka robiła, nawet nie przed testem ale jak wiedziała, że w ciąży jest. Zapytaj babeczki co Ci robi pewnie będzie wiedziała
@Luisa2018 tak myslisz? Że bez sensu badanie hormonów? U mnie taki dół sie ciągnie, że ledwie żyje. Bez sił jestem i myślałam spbie, ze może ten testo mi tak drastycznie spadł, że woli walki nie mam [emoji17]
Niby dziewczynkowo ale jednak...
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
kredkaczarna
Fanka BB :)
Baby girl rob
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka86
Leeleeth zobaczysz już za nie długo i Ty będziesz w ciąży, zobaczysz ja Ci to mówię ;-)
Ja też myślałam że jak będę już w ciąży to nie będę się niczym martwić a tu figa jeszcze większy strach i nerwy są.
Dość że się człowiek stresuje podczas starań to nawet i w ciąży nie ma spokoju.
Ja też myślałam że jak będę już w ciąży to nie będę się niczym martwić a tu figa jeszcze większy strach i nerwy są.
Dość że się człowiek stresuje podczas starań to nawet i w ciąży nie ma spokoju.
Kruszynka123
@baby_girl pewnie ze rób [emoji6]
@Marzycielka86 to ile po @ spodziewanej będzie u ciebie w pt??
@leeleeth nie smutaj będzie dobrze wiem co czujesz miałam to samo widok kobiet ciężarnych w biedronce przyprawial mnie o łzy w oczach. Nie martw się, nawet się nie Obejrzysz jak zaciażysz [emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
@Marzycielka86 to ile po @ spodziewanej będzie u ciebie w pt??
@leeleeth nie smutaj będzie dobrze wiem co czujesz miałam to samo widok kobiet ciężarnych w biedronce przyprawial mnie o łzy w oczach. Nie martw się, nawet się nie Obejrzysz jak zaciażysz [emoji6]
Marzycielka86
Kruszynka w piątek będzie 13 dni po spodziewanej @.
Kruszynka123
Rozumiem u mnie będzie w czw 18 dni po spodziewanej i się zastanawiam czy będzie już serduszko, padne na zawal chyba [emoji18]Kruszynka w piątek będzie 13 dni po spodziewanej @.
Marzycielka86
Według mnie już powinno być widać.
Zobaczymy najwyżej pójdę jeszcze raz na przyszły tydzień, ale już dłużej nie wytrzymam tej niepewności.
Zobaczymy najwyżej pójdę jeszcze raz na przyszły tydzień, ale już dłużej nie wytrzymam tej niepewności.
reklama
Podziel się: