reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak kruszynka z tego co czytałam turaj inofem to inozytol i kwas foliowy i ponoć działa na dziewczynkę. Sama go mam ale wlansie nie biorę jeszcze bo trochę się boje ze mam np niski testosteron a on mi go podniesie

W ogóle moja znajoma mocno podwyższony Testo ma sylwetka chłopięca , wąsik tez mąż koksuje a córce będą mieć. Eh :p

reklama
Wogole jak to jest ze niektórzy faceci maja same córki, czy synów mój kolega ma dwie córki z obecną żona i córkę z była żona czyli u dwóch innych kobiet wyszły od niego córki..

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaś znam faceta co ma 3 córki z była żona a z nowa żona synka. Także wiecie ja czasem myśle ze to jak rzut moneta. !

Możesz rzucać i na zmianę trafi ci się orzeł i reszka albo 3x reszka a raz orzeł. No loteria i tak jest z płcią.

Dziewczyny nie wiem dokładnie jak to jest z Inofemem ale mi poleciła go moja ginekolog bo miałam długie cykle i późne owulacje a czasem ich w ogóle nie było. Mi np. wyrównał stosunek lh i fsh i teraz mam 1 a wcześniej ponad 3.
Wiem ze Imama pisała że może on zdrowym osobą namieszać w cyklu.
Miovarian to to samo co Inofem a ovarin ma dodatkowe wit.

Ostatnia edycja:
@Kruszynka123
U nas to będzie 7tydzien ciąży :)
!!! Uwaga, zglupialam - dziewczyny mama dziś była u mnie i mówi mi, że wie że to juz i wie że będzie chłopak.

Moja mina musiała mnie sprzedać bo zaczęła się śmiać i stwierdziła, że ona wie już jakoś od tygodnia tylko biust mi nie rośnie i to ja zmylilo [emoji29] ja się pytam JAK?! NO JAK?! ja wiem, ze my matki polki to mamy taki zmysł ale no bez jaj... No to jej powiedziałam, że dop idę do lekarza itd., że faktycznie liczymy na siusiaka i że imię wybrane i że będzie Igor [emoji16]

Ja zwariueje, aż taki zbieg okoliczności?!
I faktycznie na 6/7 tyg jak byłam u lekarza z dziewczynami to moje cycki szły przedemna a na za nimi a teraz NIC!!! No zero, owszem są bardziej tkliwe, może odrobinkę się zaokrąglily ale no NIC! z Starszą byłam na wakacjach od 3 do 7tyg (wyjeżdżając nie miałam pojęcia że jestem w ciąży) i mam zdjęcia w stroju kąpielowym no to takie ekhm to prawie jak matka karmiąca [emoji23][emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Żeby ten chłopak był taki łatwy jak mowimów... Chociaż szczypiorkowa już ma w brzuchu to mi się powinno udać z moim november-man, bo nie mam imienia na chłopca.

Kruszyna napisałabym że z chęcią się wymienię ale nawet trzeciej córki bym nie oddala bo dwie sa takie kochane, codziennie mówię im że je kocham i że są moimi księżniczkami.

Szczypiorkowa ale mama ma nosa, mi w pierwszej ciąży kolega powiedział czy tabletki biorę czy to ciąża bo mi cycki wywaliło do przodu hahaha ale ja zawsze w ciąży mam mega biust... Rozmiar F...

reklama
Szczypiorkowa u mnie podobnie, nikt nie wie o ciąży oprócz męża i Was a kiedyś jak wróciliśmy z bety mąż przez przypadek powiedział że byliśmy w szpitalu a teściowa to co będzie Zuzia! Moja mina chyba była zabójcza i ledwo co na poczekaniu wymyśliłam jakoś odpowiedź ale chyba się też już coś domyslaja.
Luisa ja mam clo ale narazie jeszcze nie pozbywam sie go bo czekam na potwierdzenie ciąży na usg.

Do góry