reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Kruszynka123 dokaldnie :)
Jakby się rozliczać to w nocy z 15 na 16 ale no godzinowo to nie wiem bo spalalam, a wtedy byłam pewna że to plamienie implementacje bo przytulanki były idelanie w owu owu plis dokładnie 10 dni po owu ale jednak to była @:) w sumie dobrze bo kolejny cykl zaczęłam 7 dni wczensiej :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
@kura33 no musiałam wyglądać naorawde śmiesznie (a byłam mega zaskoczona) bo mama zaczęła się śmiać, że sama matka jestem a nadal nie ogarniam pewnych rzeczy [emoji23]

Z nerwów jem drugiego banana a wieczorem dołożę conceive plus trzymajcie dziś kciuki. Idę jeszcze na miasto z koleżanką to może jakiś drink pomoże któraś chyba pisała o tym czy lepiej nie. Boże jak nawiedzona dzisiaj jestem....

@kura33 powiem Ci w 12tyg czy alkohol pomaga [emoji23] bo jak mieliśmy te pseudo przytulanka przed owu to no naprawdę dramat a po fakcie jak stwierdziłam że nic z tego nie będzie, ja się poraczylam wiem mąż whisky i szło jak złoto [emoji23] i to nie chwaląc się nie jeden raz [emoji41]

Kura - pokaz testy, Tobie sie przynajmniej pokrywaja testy - a uzywasz CB digital? Ktorych rozowych czy fioletowych ?

Ja sobie tylko problem.zrobilam ten dual digital dodalam a i tak juz robie 2 rozne testy i kazdy co innego pokazuje ,CB puste kolko , one step to taki medium a wodfo juz pozytyw w porywach do mega pozytywa o co chodzi serio ..

Ja tez z tych co troche pospały i polezakowały wiec ja to nie narzekam ale kazdy ma.takie dni ze sie odechciewa [emoji23]

Belle- ja tak samo pierwszego 4 miesiace a drugiego 6 miesiecy ale odciagalam.jeszcze , felmatiker bardzo dobry jest,

Leeleth- super wiesci kamien z serca !

Szczypiorkowa - no jak to mowia do 3 razy sztuka w kincu ci sie trafi spiaco jedzacy [emoji23]

1519478318-1adcbacff03849c9-aaaaaa.jpeg
1519478343-f169bcbea5c55113-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth to przecież Ci "wiedźma" mówiła już ze będziesz miała córkę :-D to tylko kwestia czasu.
Kruszynka a ja nawet nie wiem jak wszystkim to powiedzieć, nie mam pomysłu :-)
Ja nie chciałam mówić zwyczajnie ze strachu...
Leeleeth nie śmieje się, ja noszę non stop i w to wierzę.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry