reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Kruszynka123 dokaldnie :)
Jakby się rozliczać to w nocy z 15 na 16 ale no godzinowo to nie wiem bo spalalam, a wtedy byłam pewna że to plamienie implementacje bo przytulanki były idelanie w owu owu plis dokładnie 10 dni po owu ale jednak to była @:) w sumie dobrze bo kolejny cykl zaczęłam 7 dni wczensiej :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
@kura33 no musiałam wyglądać naorawde śmiesznie (a byłam mega zaskoczona) bo mama zaczęła się śmiać, że sama matka jestem a nadal nie ogarniam pewnych rzeczy [emoji23]

Z nerwów jem drugiego banana a wieczorem dołożę conceive plus trzymajcie dziś kciuki. Idę jeszcze na miasto z koleżanką to może jakiś drink pomoże któraś chyba pisała o tym czy lepiej nie. Boże jak nawiedzona dzisiaj jestem....

@kura33 powiem Ci w 12tyg czy alkohol pomaga [emoji23] bo jak mieliśmy te pseudo przytulanka przed owu to no naprawdę dramat a po fakcie jak stwierdziłam że nic z tego nie będzie, ja się poraczylam wiem mąż whisky i szło jak złoto [emoji23] i to nie chwaląc się nie jeden raz [emoji41]

Kura - pokaz testy, Tobie sie przynajmniej pokrywaja testy - a uzywasz CB digital? Ktorych rozowych czy fioletowych ?

Ja sobie tylko problem.zrobilam ten dual digital dodalam a i tak juz robie 2 rozne testy i kazdy co innego pokazuje ,CB puste kolko , one step to taki medium a wodfo juz pozytyw w porywach do mega pozytywa o co chodzi serio ..

Ja tez z tych co troche pospały i polezakowały wiec ja to nie narzekam ale kazdy ma.takie dni ze sie odechciewa [emoji23]

Belle- ja tak samo pierwszego 4 miesiace a drugiego 6 miesiecy ale odciagalam.jeszcze , felmatiker bardzo dobry jest,

Leeleth- super wiesci kamien z serca !

Szczypiorkowa - no jak to mowia do 3 razy sztuka w kincu ci sie trafi spiaco jedzacy [emoji23]

1519478318-1adcbacff03849c9-aaaaaa.jpeg
1519478343-f169bcbea5c55113-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth to przecież Ci "wiedźma" mówiła już ze będziesz miała córkę :-D to tylko kwestia czasu.
Kruszynka a ja nawet nie wiem jak wszystkim to powiedzieć, nie mam pomysłu :-)
Ja nie chciałam mówić zwyczajnie ze strachu...
Leeleeth nie śmieje się, ja noszę non stop i w to wierzę.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry