reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U nas 1rwsza ani nie jadła ani nie spała, 2ga je ale nie śpi, czekam na 3ciego który będzie jadł i spał [emoji23][emoji39][emoji41]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Tak będzie:tak: Mój młodszy do wzór idealnego dziecka. Do trzech lat nie czułam ze go mam. Jadł i spał, spał i jadł. A jak się budził to od razu z uśmiechem na buzi. Takich dzieci to by się chciało więcej.
Teraz ma swoje humorki bo charakterny facet i z jedzeniem gorzej ale i tak jest super.

Kinga No zaklimatyzowalismy się ale już w poniedziałek wracamy. Chętnie bym została ale mój syn ma zajęcia w szkole wiec nie mogę sobie na to pozwolić.
Co do zachwytów to ja chyba jeszcze bardziej panikuje przy moim drugim synu. Pewnie pierwszego tak nie pamietam wiec to nie mija z ilością dzieci [emoji6]
Leeleth to super!!
Luisa zazdroszczę karmienia. Ja uwielbiałam te chwile waśnie ale przy tych moich poronieniach i stresie syn odrzucił i w sumie odstawiłam go. Ale zaniedlugo znów zaczynam hehe
A my dzisiaj spaliśmy do 10!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Anja glowa do gory kolejny miesiąc przed tobą.

Ja wczoraj narzekałam a dzis test pokazał buźkę i paskowy też krechę i teraz nie wiem czy dziś w nocy i jutro w nocy? Czy jutro rano i jutro w nocy na tego chłopaka??
Ratujcie...

Chce dzidzie ale jak będzie trzecia dziewczynka to mój będzie gadal a nie mówiłem i dupa z tego twojego planowania... A to ja bardziej chce masakra...

Już wolałam moje ciąze nieplanowane, człowiek nie stresował się nie kombinował a teraz czuję sie jak przed egzaminem

U mnie pierwsza jadła spała dziecko istnie książkowe.
Druga uzależnienie od cyca było, max 30 min drzemki i ogólnie w nocy wydawało jej się że dzień i zabawa. Teraz starsza to już lepiej ale z jedzenie problem...

Cholerka wczoraj popołudniu mój test owu był już prawie prawie wieczorne zaczął blednąć, śluzu już nie mam boli tez nie. No i jak ja mam wyczuć owulacje żeby celować 2 dni przed.:(

Imama o tak od kwietnia czeka Cie znowu karmienie ja to uwielbiam :) chociaż mój drugi syn to przegina czasem ale tak kocha cycusia. Pierwszego karmiłam 9 miesięcy tutaj miałam cel do roku a pewnie do 2 r z będzie cycolil. Aż mi słabo ja myśl o odstawieniu będzie draka i histeria :(

@kura33 jeju jak jak Cię doskonale rozumiem... Tylko to ja jestem jak Twój mąż [emoji23] chodź zawsze oboje chcieliśmy 3jke dzieci... Ale teraz już u nas jest Igor i wmawiam to sobie i powtarzam i gadam do brzucha i wszytsko jakby to była już ciąża potwierdzona każda możliwością Igora :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Kura mój mąż mówi ze nawet jakby to całe moje planowanie 10% podwyższyło szanse to jest 60/40 wiec szansa jest :)
No i wiemy oboje ze może być z tego chłopczyk ale grzecznie łyka suplementy i pyta się co możemy jeść he he he

Zreszta mamy w rodzinie niestety niepełnosprawne dziecko i wiemy ze zależy nam na tej dziewczynce ale priorytet to żeby usłyszeć „ zdrowe”!

No i do trzech razy sztuka he he he

Do góry