reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Belle81 tak kp to do dla mne wygoda w nocy chociaż wolalalbym się wyspać porządne ale cóż. Chyba się przyzwyczaiłam ze nie się hahaha

reklama
@kura33 też mam takie uczucia, zazdroszczę już ciąży i jakoś nie mam nadzieji na udane staranka [emoji17]
@kinga_z1 ja mam pięciu chłopaków, i uwierz nadal sie nimi zachwycam. Są takie momenty, że wzruszenie zapiera mi dech w piersiach!
@belle81 tak, to suplement. Mąż mówi, że to naturalny środek, który pobudza wydzielanie serotoniny. I wg niego całkiem bezpieczny.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Test negatywny. Później was poczytam

Tule Cię mocno [emoji17]

Dzieci... Sama radość:D
I weź człowieku po takiej nocy planuj kolejnego rozdarciucha ;)

Taki paradoks, masz dosyć obecnych dzieci i planujesz kolejne [emoji41]

Witam się i ja :-)
Dziewczyny czy któraś chciałaby Inofem?
Mam 113 saszetek.

Ja mam ovarin, to chyba podobne, ma mi wyregulować cykl itp ale czytam skład a tam wit b 6 i 12, wit d3, i Inozytol czy to Ok na dziewczynkę? Gin kazał brać, bo mam plamienie srodcyklowe a to powinno wyregulować cykl?
@Imama? @Miciur-ka? Ktoś cos?

Hej witam sie. Jeja co za noc... mlody sie budzil co chwile. Chory jest. Goraczka od 3 do 5 nie spalismy. Padam.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Popu nas to samo, podróż chyba przeżywali [emoji85]

Cholerka wczoraj popołudniu mój test owu był już prawie prawie wieczorne zaczął blednąć, śluzu już nie mam boli tez nie. No i jak ja mam wyczuć owulacje żeby celować 2 dni przed.:(

Ot to to właśnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Yyy pytanko jak w aplikacji robić edycję jak już się post napisało??ja mam apke ściągnięta bo tak logować się w koło na str mi się niechce a po za tym tam strasznie ciężko się pisze, słowa inne wchodzą nie chce się spacja robić. A tu z koleji NIENie da się edytować [emoji33]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kura w razie w się zmienimy jak będzie u mnie 3 syn a u CB cora[emoji23]
Szczypiorkowa a ty kiedy do gina wybierasz się??

Ja maszeruje 1 marca na wizytę :)
Nikt nic nie wie tzn mama chyba podejrzewa ale chce to odciągnąć możliwe długo. Co do płci chyba tylko wy i ma z będzie wiedział a i moja przyjaciółka :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Yyy pytanko jak w aplikacji robić edycję jak już się post napisało??ja mam apke ściągnięta bo tak logować się w koło na str mi się niechce a po za tym tam strasznie ciężko się pisze, słowa inne wchodzą nie chce się spacja robić. A tu z koleji NIENie da się edytować [emoji33]

Da się edytować, kliknij 1 x na napisany tekst i on Ci się w apce podświetlani na taki ciemny kolor, potem w prawym górnym rogu masz długopis czyli edytuj :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Leeleth inozytol niby na dziewczynkę ale inofem właśnie ponoć polecany dla pcos... no i reguluje hormony i tez jak masz niskie to mogą iść w górę. Sama nie wiem ja mam 60 saszetek nietkniętych bo boje się ze mi wyreguluje niepotrzebnie

reklama
Szczypiorkowa dzięki[emoji6]to tak jak u mnie moja mama wiem że wie choć jej wprost nie powiedziałam to 1 marca który bdz u CB Tc? Który tydz który dzień?? Zastanawiam się kiedy iść żeby oszczędzic se stresu żeby serduszko już było.
Luisa2018 jak izytol na dziewczynke to super ja bralam miovarian a potem ovarin bo nie pasowało mi rozpuszczanie wolę tabl. Teraz gin kazal zjeść ten ovarin do końca a trochę mi go zostało jeszcze.
PS wiecie że ja nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży [emoji4] dziś czuję się super odpukać!! Jak młody Bog żadnych wzdec itd rano wstałam orazu byłam tam gdzie król chodzi piechotą [emoji23] bez żadnego wysiłku i wiecie co nie śmiać się!!! Nie mogę się doczekać mdlosci [emoji12]

Ostatnia edycja:
Do góry