reklama
@kura33 też mam takie uczucia, zazdroszczę już ciąży i jakoś nie mam nadzieji na udane staranka [emoji17]
@kinga_z1 ja mam pięciu chłopaków, i uwierz nadal sie nimi zachwycam. Są takie momenty, że wzruszenie zapiera mi dech w piersiach!
@belle81 tak, to suplement. Mąż mówi, że to naturalny środek, który pobudza wydzielanie serotoniny. I wg niego całkiem bezpieczny.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@kinga_z1 ja mam pięciu chłopaków, i uwierz nadal sie nimi zachwycam. Są takie momenty, że wzruszenie zapiera mi dech w piersiach!
@belle81 tak, to suplement. Mąż mówi, że to naturalny środek, który pobudza wydzielanie serotoniny. I wg niego całkiem bezpieczny.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Test negatywny. Później was poczytam
Tule Cię mocno [emoji17]
Dzieci... Sama radość
I weź człowieku po takiej nocy planuj kolejnego rozdarciucha
Taki paradoks, masz dosyć obecnych dzieci i planujesz kolejne [emoji41]
Witam się i ja :-)
Dziewczyny czy któraś chciałaby Inofem?
Mam 113 saszetek.
Ja mam ovarin, to chyba podobne, ma mi wyregulować cykl itp ale czytam skład a tam wit b 6 i 12, wit d3, i Inozytol czy to Ok na dziewczynkę? Gin kazał brać, bo mam plamienie srodcyklowe a to powinno wyregulować cykl?
@Imama? @Miciur-ka? Ktoś cos?
Hej witam sie. Jeja co za noc... mlody sie budzil co chwile. Chory jest. Goraczka od 3 do 5 nie spalismy. Padam.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Popu nas to samo, podróż chyba przeżywali [emoji85]
Cholerka wczoraj popołudniu mój test owu był już prawie prawie wieczorne zaczął blednąć, śluzu już nie mam boli tez nie. No i jak ja mam wyczuć owulacje żeby celować 2 dni przed.
Ot to to właśnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1307]
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Kruszynka123
Fanka BB :)
Kura w razie w się zmienimy jak będzie u mnie 3 syn a u CB cora[emoji23]
Szczypiorkowa a ty kiedy do gina wybierasz się??
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka123
Yyy pytanko jak w aplikacji robić edycję jak już się post napisało??ja mam apke ściągnięta bo tak logować się w koło na str mi się niechce a po za tym tam strasznie ciężko się pisze, słowa inne wchodzą nie chce się spacja robić. A tu z koleji NIENie da się edytować [emoji33]
szczypiorkowa12345
Ja maszeruje 1 marca na wizytęKura w razie w się zmienimy jak będzie u mnie 3 syn a u CB cora[emoji23]
Nikt nic nie wie tzn mama chyba podejrzewa ale chce to odciągnąć możliwe długo. Co do płci chyba tylko wy i ma z będzie wiedział a i moja przyjaciółka
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
szczypiorkowa12345
Da się edytować, kliknij 1 x na napisany tekst i on Ci się w apce podświetlani na taki ciemny kolor, potem w prawym górnym rogu masz długopis czyli edytujYyy pytanko jak w aplikacji robić edycję jak już się post napisało??ja mam apke ściągnięta bo tak logować się w koło na str mi się niechce a po za tym tam strasznie ciężko się pisze, słowa inne wchodzą nie chce się spacja robić. A tu z koleji NIENie da się edytować [emoji33]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Luisa2018
Leeleth inozytol niby na dziewczynkę ale inofem właśnie ponoć polecany dla pcos... no i reguluje hormony i tez jak masz niskie to mogą iść w górę. Sama nie wiem ja mam 60 saszetek nietkniętych bo boje się ze mi wyreguluje niepotrzebnie
reklama
Kruszynka123
Szczypiorkowa dzięki[emoji6]to tak jak u mnie moja mama wiem że wie choć jej wprost nie powiedziałam to 1 marca który bdz u CB Tc? Który tydz który dzień?? Zastanawiam się kiedy iść żeby oszczędzic se stresu żeby serduszko już było.
Luisa2018 jak izytol na dziewczynke to super ja bralam miovarian a potem ovarin bo nie pasowało mi rozpuszczanie wolę tabl. Teraz gin kazal zjeść ten ovarin do końca a trochę mi go zostało jeszcze.
PS wiecie że ja nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży [emoji4] dziś czuję się super odpukać!! Jak młody Bog żadnych wzdec itd rano wstałam orazu byłam tam gdzie król chodzi piechotą [emoji23] bez żadnego wysiłku i wiecie co nie śmiać się!!! Nie mogę się doczekać mdlosci [emoji12]
Luisa2018 jak izytol na dziewczynke to super ja bralam miovarian a potem ovarin bo nie pasowało mi rozpuszczanie wolę tabl. Teraz gin kazal zjeść ten ovarin do końca a trochę mi go zostało jeszcze.
PS wiecie że ja nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży [emoji4] dziś czuję się super odpukać!! Jak młody Bog żadnych wzdec itd rano wstałam orazu byłam tam gdzie król chodzi piechotą [emoji23] bez żadnego wysiłku i wiecie co nie śmiać się!!! Nie mogę się doczekać mdlosci [emoji12]
Ostatnia edycja:
Podziel się: