reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U nas 1rwsza ani nie jadła ani nie spała, 2ga je ale nie śpi, czekam na 3ciego który będzie jadł i spał [emoji23][emoji39][emoji41]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Tak będzie:tak: Mój młodszy do wzór idealnego dziecka. Do trzech lat nie czułam ze go mam. Jadł i spał, spał i jadł. A jak się budził to od razu z uśmiechem na buzi. Takich dzieci to by się chciało więcej.
Teraz ma swoje humorki bo charakterny facet i z jedzeniem gorzej ale i tak jest super.

Kinga No zaklimatyzowalismy się ale już w poniedziałek wracamy. Chętnie bym została ale mój syn ma zajęcia w szkole wiec nie mogę sobie na to pozwolić.
Co do zachwytów to ja chyba jeszcze bardziej panikuje przy moim drugim synu. Pewnie pierwszego tak nie pamietam wiec to nie mija z ilością dzieci [emoji6]
Leeleth to super!!
Luisa zazdroszczę karmienia. Ja uwielbiałam te chwile waśnie ale przy tych moich poronieniach i stresie syn odrzucił i w sumie odstawiłam go. Ale zaniedlugo znów zaczynam hehe
A my dzisiaj spaliśmy do 10!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Anja glowa do gory kolejny miesiąc przed tobą.

Ja wczoraj narzekałam a dzis test pokazał buźkę i paskowy też krechę i teraz nie wiem czy dziś w nocy i jutro w nocy? Czy jutro rano i jutro w nocy na tego chłopaka??
Ratujcie...

Chce dzidzie ale jak będzie trzecia dziewczynka to mój będzie gadal a nie mówiłem i dupa z tego twojego planowania... A to ja bardziej chce masakra...

Już wolałam moje ciąze nieplanowane, człowiek nie stresował się nie kombinował a teraz czuję sie jak przed egzaminem

U mnie pierwsza jadła spała dziecko istnie książkowe.
Druga uzależnienie od cyca było, max 30 min drzemki i ogólnie w nocy wydawało jej się że dzień i zabawa. Teraz starsza to już lepiej ale z jedzenie problem...

Cholerka wczoraj popołudniu mój test owu był już prawie prawie wieczorne zaczął blednąć, śluzu już nie mam boli tez nie. No i jak ja mam wyczuć owulacje żeby celować 2 dni przed.:(

Imama o tak od kwietnia czeka Cie znowu karmienie ja to uwielbiam :) chociaż mój drugi syn to przegina czasem ale tak kocha cycusia. Pierwszego karmiłam 9 miesięcy tutaj miałam cel do roku a pewnie do 2 r z będzie cycolil. Aż mi słabo ja myśl o odstawieniu będzie draka i histeria :(

@kura33 jeju jak jak Cię doskonale rozumiem... Tylko to ja jestem jak Twój mąż [emoji23] chodź zawsze oboje chcieliśmy 3jke dzieci... Ale teraz już u nas jest Igor i wmawiam to sobie i powtarzam i gadam do brzucha i wszytsko jakby to była już ciąża potwierdzona każda możliwością Igora :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Kura mój mąż mówi ze nawet jakby to całe moje planowanie 10% podwyższyło szanse to jest 60/40 wiec szansa jest :)
No i wiemy oboje ze może być z tego chłopczyk ale grzecznie łyka suplementy i pyta się co możemy jeść he he he

Zreszta mamy w rodzinie niestety niepełnosprawne dziecko i wiemy ze zależy nam na tej dziewczynce ale priorytet to żeby usłyszeć „ zdrowe”!

No i do trzech razy sztuka he he he

Do góry