reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam w sobotni poranek.
Za oknem zima a i w sercu ciągle chłód. Nie mogę jeszcze ogarnąć się z tej bezsenownej śmierci tego młodego człowieka. Ale takie wypadki się po prostu zdarzają i trzeba żyć dalej. Tylko tak to boli. :(
Nie będę już smęcić. Zwłaszcza ze @leeleeth napisała same dobre wiadomości. Tak się cieszę że wizyta wypadła pomyślnie:) Zdrówka,zdróweczka dużo dużo.
I ten widok jak chłopcy tak grzecznie śpią,ślicznoty :)
@kinga_z1 nie ważne czy to pirwsze dziecko czy piąte każdym się zachwycasz,każde kochasz każdego dnia bardziej i każde przeżywasz. Jedyne co się zmienia to to że nabierasz doświadczenia i tylko to daje Ci spokój.
Zdrówka dla córuni.

reklama
Witam sie wieczornie
emoji3.png

Wyprawa bardzo udana, podróż minęła wyjątkowo spokojnie. Dzieciaki większość drogi posypały, dwie godziny w poradni
emoji85.png
No ale załatwiliśmy wszystko, mamy dużą szansę by uniknąć operacji na serduszku, ponieważ wada zaczęła sie cofać
emoji854.png

Do kontroli za rok
Do neurologa muszę zadzwonić w poniedziałek, bo terminy są na przyszły rok. Wiec mam umawiać z ordynator osobiście to może uda sie wczesniej, i od razu pełna diagnostyka.
Także bardzo owocna wizyta!

Co wy sądzicie o tym? Spadek masy ciała i ponoć zupelnie bezpieczne
1519418487-2e22385e9a21f9fe-aaaaaa.jpeg
1519418491-842caa1d1dbfd396-aaaaaa.jpeg

A tu moje pypcie padły
1519418509-497897f1694dc493-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@leeleeth a to jest jakiś suplement. Ja bym nie szła w takie cuda,ale niech ekspertki coś powiedzą.
Sens to ma bo faktycznie jak serotonina wysoko to wtedy lepiej śpimy w nocy,jesteśmy wypoczęci a i jemy tyle żeby zaspokoić głód,przez co możemy schudnąć.
Ale serotonina to hormon szczęścia a na dziewczynkę piszą żeby się wkur### wie chyba nie bardzo.

reklama
Do góry