reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam w sobotni poranek.
Za oknem zima a i w sercu ciągle chłód. Nie mogę jeszcze ogarnąć się z tej bezsenownej śmierci tego młodego człowieka. Ale takie wypadki się po prostu zdarzają i trzeba żyć dalej. Tylko tak to boli. :(
Nie będę już smęcić. Zwłaszcza ze @leeleeth napisała same dobre wiadomości. Tak się cieszę że wizyta wypadła pomyślnie:) Zdrówka,zdróweczka dużo dużo.
I ten widok jak chłopcy tak grzecznie śpią,ślicznoty :)
@kinga_z1 nie ważne czy to pirwsze dziecko czy piąte każdym się zachwycasz,każde kochasz każdego dnia bardziej i każde przeżywasz. Jedyne co się zmienia to to że nabierasz doświadczenia i tylko to daje Ci spokój.
Zdrówka dla córuni.

reklama
Witam sie wieczornie
emoji3.png

Wyprawa bardzo udana, podróż minęła wyjątkowo spokojnie. Dzieciaki większość drogi posypały, dwie godziny w poradni
emoji85.png
No ale załatwiliśmy wszystko, mamy dużą szansę by uniknąć operacji na serduszku, ponieważ wada zaczęła sie cofać
emoji854.png

Do kontroli za rok
Do neurologa muszę zadzwonić w poniedziałek, bo terminy są na przyszły rok. Wiec mam umawiać z ordynator osobiście to może uda sie wczesniej, i od razu pełna diagnostyka.
Także bardzo owocna wizyta!

Co wy sądzicie o tym? Spadek masy ciała i ponoć zupelnie bezpieczne
1519418487-2e22385e9a21f9fe-aaaaaa.jpeg
1519418491-842caa1d1dbfd396-aaaaaa.jpeg

A tu moje pypcie padły
1519418509-497897f1694dc493-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@leeleeth a to jest jakiś suplement. Ja bym nie szła w takie cuda,ale niech ekspertki coś powiedzą.
Sens to ma bo faktycznie jak serotonina wysoko to wtedy lepiej śpimy w nocy,jesteśmy wypoczęci a i jemy tyle żeby zaspokoić głód,przez co możemy schudnąć.
Ale serotonina to hormon szczęścia a na dziewczynkę piszą żeby się wkur### wie chyba nie bardzo.

reklama
Do góry