reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosica - bierz lukrecje na noc, ja generalnie nic po niej nie czuje - moze mnie nie" bierze " [emoji23] ;)

Statystyki sa z zycia wziete i potwierdzone ciazami dziewczynkowymi ;)

Imama.- dzieki za linki zaraz zobacze co tam wyszukałas - a ty jak wrazenia z Polski ? Kiedy wielki powrót ? :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama- mi sie wydaje ze troszke przesadzone jest to study na temat LR, ja biore tylko do 14 dc i tyle, dziewczyny biora i dzieci zdrowe sa, tu tez nic takiego nie pisze troche dramatyczny tytuł jak zawsze w kazdym "journal-u" , dziewvzynki wyzsze o inch, ciezsze o iles tam , nie wiem.ja tez taka skora nie jestem zeby wszystkiemu uwierzyc od razu - to raczej pisza o osobach ktore jadly to bez przerwy, i w czasie ciazy tez , moze gdzies skminie od kolezanki w laboratorium jakies info ile to sie moze utrzymywac w organizmie - albo ogolnie co powie.na ten temat,

Na temat herbat to nie zadna herbat nie pije ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Luisa suplementy a in vitro to myśle całkiem inna sprawa. Wiec napewno się nie przejmuj[emoji8]
Miciurka no tu bardziej chodzi o lukrecję właśnie w czasie ciąży. Ale wiaodmo w ciąży to prawie niczego nie można i jak człowiek zacznie czytać to zgłupieć idzie.
Jedynie co mnie w tej Lukrecji zastanawia ze właśnie Atomic pisze ze absolutnie jej nie brać. I to któryś taz czytam. A jednak Saw palmetto które tez jest typowo dla mężczyzn na potencję już jest bezpieczne do owu i podobno „wypłukuje” się z dnia na dzień. A lukrecja niby ze nie ma tych badan itd
Moja bratowa to cała ciąże codziennie jadła łososia bo omega 3 ‍♀️ dopiero faktycznie jak zwróciłam jej uwagę to się zainteresowała tematem. Ale i tak po konsultacji z lekarzem ten nie widział nic złego w takich ilościach łososia....
ja na 10 fryzjer także już się cieszę. A wracamy w poniedziałek wiec jeszcze pare dni ale czas szybko leci

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Miciurka a co ta lukrecje daje u kobiety?
Ja chyba zrobię jedne strzał po abstynencji. Tylko ile dni zrobić tą absynencje? Mąż w marcu kończy 31 lat. Trochę sie przestraszyłam, ze plemniki mogą byc chore po dluzszej niz 7 dni abstynencji...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Imama czyli mąż najlepiej jak do ovu lukrecję tylko? Ole i szyszki może ciagle?
A jeśli mój mąż bierze te 3 rzeczy ale staramy się dopiero za 2 miesiące to tez musi przerwę robić?:)

Skomplikowane to :p

Mihasia szczerze jakoś w to wątpię. Tyle kobiet znam co mówią ze rzadko seks uprawiają;) i ze jeden strzał i ciąża. No nie znam pary która regularne sexy ma co 2 dni oprócz momentu starań itp :p

Luisa hehehe dokładnie, u nas po urodzeniu synka tez różnie z tym bywa ;) Jestem tak zmeczona po calym dniu sama z malym, ze sexy mi jako ostatnie w głowie ;) A Ty jak robisz? Abstynencje czy co 4 dni? Juz sie pogubilam. Zaczynacie od kwietnia?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Imama, dzięki za link. Sam tytuł artykułu już mnie powalił;( kto wie, może z bagażem większych doświadczeń tego forum kiedyś zechcecie wrócić do tematu czwartego dziecka [emoji4]
Luisa, mnie same suplementy typu Vitex, szyszki nie męczą. Ale najgorzej jest z ta lukrecja-mąż bierze to od czerwca-oczywiście zrobiłam mu dłuższa przerwę po 5 miesiącach, potem znowu wróciliśmy. Teraz jeszcze ja zaczęłam to łykać i mam lekkiego stresa. Nie wiem, jedli nam nie wyjdzie w tym cyklu to chyba wywale te lukrecję, chociaż ze statystyk wydaje się ze cos w niej jest na dziewczynke. Ech takie rozdarcie.
Miciurka, tak biorę lukrecję na noc. Najgorsze jest ze jak się czymś zestresuje to wmawiam sobie różne objawy.
Imama, dziwne ze teraz Atomicpisze aby absolutnie nie brać tej Lukrecji. Przestudiowalam plik excelowy z GD z poszczególnymi sway i jest wiele dziewczyn które zaznaczyły ze kupiły plan Atomic, mężowie jedli lukrecję i maja córkę. Nie rozumiem skąd nagły ten zwrot w druga stronę.
Ooo to się wyfryzuj, pamiątka z sesji będzie cudowna [emoji56]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Miciurka ja w tym cyklu mam zamiar zrobić 8-10 dni abstynencji w zależności jak przyjdzie owu, upuścić plemniki jak mąż wróci z pracy, a potem późnym wieczorem zrobić docelowe staranka. Wg BDM, czyli tylko te jedne na cały cykl. I oby się udało hehe

Dziewczyny a co myślicie o braniu furaginy żeby trochę wypłukać minerały, co? Jako wspomagacz diety, bom zgrzeszyła dwoma pomidorami (ale były dobre aaaaaaa po 2 miesiącach, a ja tak lubię pomidory).

Do góry