reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Imama Ty to jesteś encyklopedia. Powinnas wydać poradnik. Z tymi suplementami to masaka. To ja przestaje brac to wapno. Juz sama nie wiem czy brac to saw palmetto. Teraz biore jeszcze żurawinę i kwas foliowy. Maz od dzisiaj OLE i lukrecje. Myslisz, ze ok?
@baby_girl witaj. Ile staranek za Tobą? Pierwszy raz celujesz w córcie? Opisz co Ty robisz w kierunku bycia mamą księżniczki :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasiaaa trzeci raz celuję w córcię, z poprzednich dwóch mam synków hehe chociaż poza shettlesem nic wtedy nie robiłam. Niestety, stety mój mąż ma mocne nasienie ehhh wyniki miał kilkukrotnie robione, no mówię, może rozdawać ;-) ;) teraz mam 3 dzień drugiego cyklu starań - w pierwszym przesadziliśmy widocznie hihi od listopada stosuję dietę i suplementy, mąż lukrecję plus zero mięsa itd - żeby nie podwyższać testosteronu. Dodatkowo stosujemy abstynencję (co 2 tyg zmieniamy arsenał, mój mąż to anioł, że jeszcze mnie nie wywalił z domu hahaha), mąż wygrzewał klejnoty, ja się zakwaszałam, hmmm co jeszcze muszę pomyśleć. Starania były 2 dni przed owu - oczywiście prowadzę obserwacje, robię testy owu. Cykl staraniowy do tej pory mieliśmy jeden, bo wcześniej chciałam się porządnie przygotować. TwrazTwraz coś odpuścić, bo no nie zaszło, a z chłopcami i trzecim gdzie poroniłam udało się od razu. Chyba to wszystko o mnie :D

Baby girl to duzo robisz. Najgorsze, jest to, ze na dziewczynkę trzeba byc cierpliwym. Ja bylam dwa razy w ciąży dwa cykle pod rząd z tym, ze pierwsza biochemiczna. Tez od razu sie udawalo. Boję się, ze braknie mi cierpliwości teraz przy starankach i tak wyjdzie synuś ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to ogólnie po zrobieniu testów ciążowych w poprzednim cyklu (negatywnych) byłam zdecydowana na in vitro za granicą. Już się ucieszyłam, że koniec z dietą, suplami itd, nastawiłam i dooopa blada - poczytałam trochę i no nie nadaję się do tego ehhh

reklama
Do góry