reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
imama - jak zwykle głos rozsądku :) ale masz w zupełności rację. swoją drogą i tak ileż można wytrzymać na tych suplemenntach... 3 msc..4..5.. max... i potem człowiek rzuca to w cholere i wraca do punktu wyjścia;)

z tym wapniem i magnezem to z pokarmu mam tego mało, ale te suple mnie dręczą niesamowicie :p

Imama u nas w pl interpretacja wynikow to zawsze wyzwanie ciezko to ogarnąć, ale twoich norm wynika iz 16 dpo jestem poza normą:errr:

Nie porównuj swoich wyników do @Imama bo nie wiadomo jaka metoda oni oznaczają i nic z tego nie wynika [emoji6]
Niestety u nas to jakoś inaczej się patrzy, może gin Ci coś zasugeruje?

@Imama to raczej sugerujesz tej metforminy nie brać? A acard?

Ps rano miałam suchy śluz a teraz kurze białko? To może tak byc? Mega jajko już gotowe? [emoji15][emoji166][emoji166][emoji57]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Wiesz Luisa przewrażliwiona jestem. Bo mój mąż miał niespodziewany wypadek i gdybym dawała mu duże ilości żurawiny i OLE to mógłby się naprawdę wykrwawić na miejscu. I później się tak strasznie bałam w szpitalu jak musiałam lekarza mówić co bierze. Człowiek nigdy nie wie co się może przydarzyć. A jednak żaden lekarz takich ilości by nie zalecił.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleth brałbym ta metformine. Jak masz dostęp oczywiscie. Ale nie wiem jak to przy kp.
Musisz spróbować jak będziesz reagować. Jak coś nie tak to odstawić.
Ja acard po lekarzu brałam ale w statystykach neutralny wiec bym nie brała. Chociaż chyba Tu chyba dziewczyny brały do owu codziennie a po owu 2-3 na tydzień i odstawialy. Maziajka chyba tak pisała.
Kruszynka No nie ma co porównywać. I tak to z tymi ciążami bliźniaczymi różnie bywa. A tu w de maja inne normy i wyniki napewno bo porównywałam z tymi z pl.
A I tak często się wchłaniają same do 9 tc i tak. Wiec myśle po 9 tc jest pewnosc a wcześniej lekarz z tego co pytałam nie przejmuje się tym i każe czekać.

Imama to prawda, życie bywa nieprzewidywalne, najwazniejsze sie w tym nie zatracić.
Ja też dałam mojemu mezowi OLE to odstawił zurawine, swoją drogą pewnie suma sumarum zostaniemy przy ole i szyszkach ta lukrecja troche mnie niepokoi. zobaczymy.

Imama, biorę tylko jedna tabletkę Lukrecji 750mg, ale teraz trochę się zestresowałam i może będę brała połówkę. Lukrecję jedzą na umór w krajach skandynawskich, wiec gdyby była tak bardzo niebezpieczna to pewnie wycofaliby z obiegu. A tam maja doslownie wszystkie słodycze z dodatkiem Lukrecji.
O rany, już jedna kwietniowka po cc;( ale maleństwo.

Luisa- zyrtek kup jak chcesz wysuszyc sluz,

Kredka- bromelain na implantacje, mozna jesc rownie dobrze anansa, ale nie wiem czy mozna przy kp,

Baby_girl- witaj! Nie znamy sie to sie chcialam.przywitac :), starasz sie o .... ? :)

Kruszynka- no zgadza sie , z ta abtynencja bo plemniki moga miec rozne "zmiany"

Marzycielka- to teraz spr. Po 48h to zobaczymy przyrost :) moze cos ten % powie

Imama- no jeszcze sie musisz pokulac hahah , super screeny ! Napewno sie przydadza :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a wiadomo Wam coś o tym że beta powinna być robiona tylko rano a jak już później to ostatni posiłek przed pobraniem min. 3 godz.? bo wtedy wynik jest niby miarodajne w innym wypadku może być zaburzony.

Miciurka właśnie tej bety po 48 H to najbardziej się będę bała :-)

Do góry