reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Imama Ty to jesteś encyklopedia. Powinnas wydać poradnik. Z tymi suplementami to masaka. To ja przestaje brac to wapno. Juz sama nie wiem czy brac to saw palmetto. Teraz biore jeszcze żurawinę i kwas foliowy. Maz od dzisiaj OLE i lukrecje. Myslisz, ze ok?
@baby_girl witaj. Ile staranek za Tobą? Pierwszy raz celujesz w córcie? Opisz co Ty robisz w kierunku bycia mamą księżniczki :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasiaaa trzeci raz celuję w córcię, z poprzednich dwóch mam synków hehe chociaż poza shettlesem nic wtedy nie robiłam. Niestety, stety mój mąż ma mocne nasienie ehhh wyniki miał kilkukrotnie robione, no mówię, może rozdawać ;-) ;) teraz mam 3 dzień drugiego cyklu starań - w pierwszym przesadziliśmy widocznie hihi od listopada stosuję dietę i suplementy, mąż lukrecję plus zero mięsa itd - żeby nie podwyższać testosteronu. Dodatkowo stosujemy abstynencję (co 2 tyg zmieniamy arsenał, mój mąż to anioł, że jeszcze mnie nie wywalił z domu hahaha), mąż wygrzewał klejnoty, ja się zakwaszałam, hmmm co jeszcze muszę pomyśleć. Starania były 2 dni przed owu - oczywiście prowadzę obserwacje, robię testy owu. Cykl staraniowy do tej pory mieliśmy jeden, bo wcześniej chciałam się porządnie przygotować. TwrazTwraz coś odpuścić, bo no nie zaszło, a z chłopcami i trzecim gdzie poroniłam udało się od razu. Chyba to wszystko o mnie :D

Baby girl to duzo robisz. Najgorsze, jest to, ze na dziewczynkę trzeba byc cierpliwym. Ja bylam dwa razy w ciąży dwa cykle pod rząd z tym, ze pierwsza biochemiczna. Tez od razu sie udawalo. Boję się, ze braknie mi cierpliwości teraz przy starankach i tak wyjdzie synuś ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to ogólnie po zrobieniu testów ciążowych w poprzednim cyklu (negatywnych) byłam zdecydowana na in vitro za granicą. Już się ucieszyłam, że koniec z dietą, suplami itd, nastawiłam i dooopa blada - poczytałam trochę i no nie nadaję się do tego ehhh

reklama
Do góry