reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć dziewczyny. Kredkaczarna dzieki za informację cos na pewno coś się przyda z apteki :)

Ja dzisiaj dwa banany już zjadłam i ogólnie dużo sole więc może się uda.

Szczypiorkowa też słyszałam o tej becie ale to na samym początku ale w twoim przypadku to nic nie zmieni bo tam Igor już siedzi.

Dziewczyny nie strasznie ta fala dziewczynek bo kilku chlopcow też by się przydało

Luisa, ja zamiast Sudafed brałam Zyrtec - Imama mówiła, że bezpieczniejszy. Niestety mimo większej dawki śluzu miałam dużo. Ale to może być czego innego, że nie zadziałał, bo akurat w zeszłym miesiącu mimo Zyrtec jakoś więcej niż zawsze miałam tego śluzu.
Mimo wszystko ten Sudafed jakoś mało bezpieczny mi się wydaje. Niby przez pierwsze 2 tyg nic nie szkodzi na płód - wg mamyginekolog, ale jakoś tak boję się, że się dłużej w organizmie utrzyma... Sama nie wiem.

reklama
Luisa tak tak, Zyrtec na receptę. Kusi mnie ten Sudafed, no ale boję się. Zdecydowanie lepiej (na mnie) działa wypicie mięty zielonej. Faktycznie śluz wysusza. I chyba mam odpowiedź czemu w zeszłym cyklu miałam więcej śluzu - piłam miętę raz dziennie przez kilka dni przed owu, a wcześniej 2 razy.
Marzycielka gratulacje!!!

Do góry