reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
@Maciur-ka a ten bromelain co daje i czy przy kp mozna?
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny. Kredkaczarna dzieki za informację cos na pewno coś się przyda z apteki
Ja dzisiaj dwa banany już zjadłam i ogólnie dużo sole więc może się uda.
Szczypiorkowa też słyszałam o tej becie ale to na samym początku ale w twoim przypadku to nic nie zmieni bo tam Igor już siedzi.
Dziewczyny nie strasznie ta fala dziewczynek bo kilku chlopcow też by się przydało
Ja dzisiaj dwa banany już zjadłam i ogólnie dużo sole więc może się uda.
Szczypiorkowa też słyszałam o tej becie ale to na samym początku ale w twoim przypadku to nic nie zmieni bo tam Igor już siedzi.
Dziewczyny nie strasznie ta fala dziewczynek bo kilku chlopcow też by się przydało
kredkaczarna
Luisa Imama pisala ze lepiej zyrtec
baby_girl
Luisa, ja zamiast Sudafed brałam Zyrtec - Imama mówiła, że bezpieczniejszy. Niestety mimo większej dawki śluzu miałam dużo. Ale to może być czego innego, że nie zadziałał, bo akurat w zeszłym miesiącu mimo Zyrtec jakoś więcej niż zawsze miałam tego śluzu.
Mimo wszystko ten Sudafed jakoś mało bezpieczny mi się wydaje. Niby przez pierwsze 2 tyg nic nie szkodzi na płód - wg mamyginekolog, ale jakoś tak boję się, że się dłużej w organizmie utrzyma... Sama nie wiem.
Mimo wszystko ten Sudafed jakoś mało bezpieczny mi się wydaje. Niby przez pierwsze 2 tyg nic nie szkodzi na płód - wg mamyginekolog, ale jakoś tak boję się, że się dłużej w organizmie utrzyma... Sama nie wiem.
Kruszynka123
Mój gin mówił że dluga abstynencja powyzej 7 dni może powodowac przetrwałe i uszkodzone nasienie dlatego bywają poronieniaKredka - abstynencja minimum 7 dni najlepiej kolo 8 minimum, moj maz bedzie mial 12 dni albo i 14 wow
@Marzycielka86 o której wyniki?
Marzycielka86
Kruszynka wyniki już mam :-)
Poprosiłam o cito i wyniki miałam już po godz.
I tak 10 dpo - 27,3
A jakie były wasze bety i w których dpo?
I tak 10 dpo - 27,3
A jakie były wasze bety i w których dpo?
Kruszynka123
Super gratuluję mowilam ze będzie powyzej 20Kruszynka wyniki już mam :-)
I tak 10 dpo - 27,3
reklama
baby_girl
Luisa tak tak, Zyrtec na receptę. Kusi mnie ten Sudafed, no ale boję się. Zdecydowanie lepiej (na mnie) działa wypicie mięty zielonej. Faktycznie śluz wysusza. I chyba mam odpowiedź czemu w zeszłym cyklu miałam więcej śluzu - piłam miętę raz dziennie przez kilka dni przed owu, a wcześniej 2 razy.
Marzycielka gratulacje!!!
Marzycielka gratulacje!!!
Podziel się: