reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
A ktory masz Tc?A mnie nie mldi wcale nanana(przynajmniej na tą chwilę) co dziwne ale ok...
Na to wyglądaA mężem się nie przejmuj - chlopina się cieszy
Ja też czekam dość niecierpliwie na paseczek,
@mihasiaaa a to trzeba dodatkowo modlitwę odnawiać?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@mihasiaaa a to trzeba dodatkowo modlitwę odnawiać?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kruszynka123
Odpowiem za koleżankęa to trzeba dodatkowo modlitwę odnawiać?
Tak tam są modliwy dołączone
Luisa2018
Czy któraś z was ma tak ze bóle owulacyjne czuje dobry tydzień przed owulacja? Takie bóle w podbrzuszu, pikanie w jajnikach itp a do owulki jeszcze trochę
Ciekawa jestem o co chodzi z tym represh. Kiedyś kupowałam go za pare zł jakieś 18 a teraz w żadnej aptece go nie ma a w sklepie internetowym zaledwie w jednym i to po aż 50 zł! Droga sprawa na 3 użycia
Ciekawa jestem o co chodzi z tym represh. Kiedyś kupowałam go za pare zł jakieś 18 a teraz w żadnej aptece go nie ma a w sklepie internetowym zaledwie w jednym i to po aż 50 zł! Droga sprawa na 3 użycia
szczypiorkowa12345
Wychodzi na to że ja w ostatnim cyklu takie miałam [emoji23]Czy któraś z was ma tak ze bóle owulacyjne czuje dobry tydzień przed owulacja? Takie bóle w podbrzuszu, pikanie w jajnikach itp a do owulki jeszcze trochę
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
szczypiorkowa12345
U mnie 5 TcA ktory masz Tc?
Na to wygląda
@ miałam 15/16.01
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Kruszynka123
Ja mialam 20styczniaale wtedy owu była 17dc a teraz 14/15 bo clo brałam od 3/7 dc.U mnie 5 Tc
@ miałam 15/16.01
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: