reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny a macie to baby dust książkę w pdf???
Mam stresa, zaczynam testować ovu i boję się że się nie uda a ja namawiam męża...

Ja zamówiłam wiec pdf mi niepotrzebny, możesz udostępnić ten artykuł i napisać do taylor a ona wyślę ci pdf

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Pdf oczywiscie po angielsku nie? Eh. Ja mam jakas zalamke. Poddalam soe z dieta. Ale musze sie zmotywowac ponownie! Dzis 2 dzien okresu. Masakra zawsze mam takie potoki :(

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Kruszynka czyli teraz w tym cyklu co zaszlas w ciąże bralas clo?od 3dc do 5 dc?
Ja mam dwa paski i nigdy mi nie idpisywaly tylko za 2-3 dni przyszła przesylka, i od tamtego czasu codziennie modlę się także między innymi tymi modlitwami które były razem z paskiem.

Witam Was weekendowo ;)
Marzycielko, trzymam kciuki żeby ten test ovu zwiastował pozytywa na hcg;) działaliście w sama owulacje? Czy był jakiś cut off?
Leeleth, dziękuje za screen z darmowym PDF na baby dust. Zrobiłam co trzeba i czekam na PDF-a.
Szczypiorkowa, podoba mi się Twoje pozytywne nastawienie, taktrzymaj.
Kredkaczarna, tak PDF po ang.ja chyba tez dzisiaj 1dc, czekam jakna zbawienie na kolejne staranka.
Luisa, ja mam sporadyczne be przedosulacyjns, tez dlatego ciężko mi jest wyłapać ovu. Mogę liczyć na testy, badanie szyjki, a chyba najlepiej na monitoring.[emoji30]
Mihasia, możesz mi podać jeszcze raz maila do sióstr? Napisze do nich w sprawie paseczka. Wysyłają go za pobraniem?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka, mi wyszedł test ovu praktycznie biały, dlatego już przed testowaniem hcg na wiele już nie liczyłam. U Ciebie wyglada to obiecująco. Może w końcu krótko przed ovu zadziałało bo wcześniej rozumiem działaliście z odstępem?
My w ostatnim cyklu tez mieliśmy przytulsnla krótko przed lub w samo ovu, może jeszcze był za duży j&d, albo po prostu nie mój cykl... brałaś suple? Mąż jest na Lukrecji?

Mąż bierze tylko Ole, zestaw witamin vitotal, koenzym q 10,arganine, karnityne,magnez i tyle. Ja też zestaw witamin, kwas foliowy, Inofem,castagnus, acard, i teraz clo.
Wcześniejsze cykle też były w okolicach owu. Tylko teraz nie było od razu j&d dopiero po dobrej chwili. Jeden cykl był z 3 dni przed owu i też nic z tego.

Hmm, może clo Cię dodatkowo wspomógł. Czekam zatem z niecierpliwością na wynik testu;) kiedy planujesz?

Ja się boje czy baby dust zda egzamin u nas bo 2-3 dni przed owu to boje się ze plemniory słabe hehe ale może spróbuje 2-3 cykle

Chyba umówię się do giną na 18.04 to będzie teoretycznie mój 16dc a owu miewam 17-18 dc to może coś zobaczy kobieta

Poproszę tez o receptę na dupka i luteinę przy drugiej ciąży miałam problemy z plamieniami i wolałabym się zabezpieczyć lekami

reklama
Do góry