reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny szukam artykułu, wypowiedzi no cokolwiek na temat zjawiska słabej erekcji i jakość nasienia.

Okazuje się, że wszystko jest ok ale w momencie okresu starania się o dziecko wszystko opada lub jest na wpół przytomne, czasem wtrysk jest czasem nie ma.
Długa historia o której ja nie miałam pojęcia i nie dotyczy mnie a bliskiej mi osoby.. Proszę nie oceniać...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
A ile ma brat lat? Mój mąż jak sie stresuje staraniami, ze mam oczekiwania, ze zrobi "złoty strzal" ;) to tez raz zaniemógł...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha czyli podjerzewasz, ze brat ma słabe nasienie a bratowa jest w ciąży, może nie z nim? Przepraszam za bezpardonowe pytanie, mam nadzieje, że Cie nie uraziłam. Nie wiedziałam jak to delikatnie ująć...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Brat ma 29 lat,
Chodzi o to że poza staraniami nie ma żadnego problemu a w momencie okresu płodności no... Miękko raz wytrysk jest raz nie.
Teraz idą na badania płodności, i o ile to stres to jeszcze ok ale jak okaże się że to jakaś trwała zmiana nasiena to będą załamani. Chcę jej podesłać artykuł, wypowiedź że to może być wł to...

Czy może być tak, że wł w okresie słabej erekcji czyli tego miękkiego wzworu nasienie jest poprostu słabsze, nie wiem wybrakowane cokolwiek? Myślą o zapłodnieniu w laboratorium a potem wszczepieniu zarodka bezpośrednio do macicy. Jezus nie wiem ja się na tym nie znam... Ale chce ją uspokoić bo ja oczywiście oficjalnie bić nie wiem :(

Mihasia- ja zaszlam teraz w liatopadzie z 0+12 ale nie wyszlo krotko mowiac, ale musisz znac swoje cykle co do joty

A na globulki nalezy uwazac bo czasem podziałaja na kogos tak ze podniosa ph a nie obniza, takze lepiej sprawdz ,

Szczypiorkowa- generalnie to by trzeba bylo zbadac nasienie czy jest zdolne do zaplodnienia tej konkretnej osoby

Ja to caly czas sobie teraz mysle po co robilam.ten test ze moze mi sie zdaje jednak ?! , i sobie cos wymyslam .... moze test jakis trefny sie trafił .. hm

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasia- ja zaszlam teraz w liatopadzie z 0+12 ale nie wyszlo krotko mowiac, ale musisz znac swoje cykle co do joty

A na globulki nalezy uwazac bo czasem podziałaja na kogos tak ze podniosa ph a nie obniza, takze lepiej sprawdz ,

Szczypiorkowa- generalnie to by trzeba bylo zbadac nasienie czy jest zdolne do zaplodnienia tej konkretnej osoby

Ja to caly czas sobie teraz mysle po co robilam.ten test ze moze mi sie zdaje jednak ?! , i sobie cos wymyslam .... moze test jakis trefny sie trafił .. hm

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak oni będą mieć badanie, ale nim co chce ją uspokoić że nasienie jest ok tylko w tym felernyn okresie powiązane jest to z erekcja i to nasienie ie jest jakby nie wiem wybrakowane?!

Szczypiorkowa nie mam pojęcia :(

Kredka czarna dobrze wiedzieć :) muszę zakupić jakieś bez cukru :)

Mihasia ja jestem sceptyczna do 0+12 bo boje się ze będzie to trwało u nas miesiącami.

reklama
Przeczytałam tylko że miękki penis w trakcie erekci i wtrysku ma niecałe 30% płodności a nawet i mniej bo nie ma odpowiedzi jej siły która pomaga plemnikom dotrzeć do jajowa dow i wszystkie giną po drodze ale to była wypowiedź jakiegoś seksuologa i wyciągnięta z kontekstu... Czy tak jest to ja potwierdzę jesli jestem w ciąży i jeśli będzie chłopiec[emoji39][emoji7] ale póki co to jej je uspokoi:(

Swoją drogą, jak się im zmienilo, nie chcieli wcale dzieci a teraz proszę... Ula mowi że to dlatego że my mamy uświadomiło im to że oboje tego chcą :) tylko tak jak Wam kiedyś pisałam u nas 2 dziewczyny a u drugiego pirata 2 chłopców :)

Do góry