reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka owu mam przeważnie 24 h po pozytywnym teście, zreszta czuję silny ból owulacyjny, nie używam żadnych zakwaszaczy bo boję się że wszystko wybije. Raz próbowałam i się nie udało.Myślę tylko czy nie wziąść kąpieli przed i wtedy użyć płynu do higieny intymnej.

reklama
Mihasia- u nas młody chodzi w kolo rzeczy i sie podciaga i puszcza nie boi sie, mysle ze niedlugo pojdzie,

Szczypiorkowa-mi tez pokazał blazing test w ciazy mojej ostatniej ,

Leeleeth - tez mega cien cienia u mnie chyba jeszcze slanszy ten ciazowy jest , niz twoj tu , o matko ty bys miala sile na blizniaczki jeszcze podziw! Ja juz chyba tylko na jedno [emoji23]

Troche postudiowalam wykresy i widze ze wychodzi w wiekszosci twst pozytywny 3-4 dni po implantacji,

Ostatnio tu ruch jak w paryzu :D

Jak chcecie zwiekszyc szanse na blizniaki to maca root ,plus duze dawki folate, (ale wiadomo jak to do diety sie ima ;) )

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka - kapiel dobra mysl ! Przed , nawet i meza bym do goracej wrzucila.z godzinke przed [emoji23], a jak wiesz ze masz o dobrym ph plyn do higieny intymnej to nie zaszkodzi

Z ciekowstek jeszcze napisze ze dziewczyna z forum planowania plci porownywala ph wszystkiego i co ciekawe to co pokazuja paski zalezy od ich marki ale najbardziej trafny byl cyfrowy ph meter, dziewczyna pisala ze paski jej sie mylily nawet o 1-2 stopnie , na cyfrowym ph bylo 7 a na paskach 2 marek na jednym 8 a na drugim 9 , dla porownania testowala na specjalnie zrobionych roztworach zeby spr. Czy cyfrowy faktycznie sie nie walnał i wlasnie cyfrowy byl najbardziej miarodajny - dlatego przestrzegam jak cos kupujcie paski ph dobrej firmy !

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie umiem zaklinac rzeczywistości : )
Życzę Ci chłopca i trzymam za was [emoji110] ale myślę że wstrzelilscie się przed owu, co jak powtarzam nic nie znaczy, to tylko pewna teoria. Zawsze mamy 50/50 szans na cud [emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wierze głęboko że się wstrzelismy w owu. Równie było z tym naszym współżyciem kiedy planowaliśmy i głęboko wierzę w to, że to nasienie yl9 mega słabe i dop w czwartek jak już teoretycznie całkiem. Odpuscilismy a wychodzi ze wtedy miałam owu wł był złoty strzał i tyle :) będę się tego trzymać rękami i nogami - i liczę że właśnie ze podsumowaniem będzie to że na usg usłyszę magiczne słowa - widzę siusiaka! [emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Szczypiorkowa
Amen[emoji120]a tym bardziej że poprawiliscie

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wiem, że tutaj tyle piszemy o próbach itp ale wiem też że są cuda typu chłopcy przy codziennym seksie, dziewczynki z owu i monitoring mu więc liczę że i u nas będzie taki cud :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Majorcia a ja się kulam hehe nie mogę się doczekać środowego usg i sprawdzenia szyjki i lozyska bo ostatnio mam czasami bolesne twardnienia brzucha. I brzuszek strasznie nisko, w poprzednich ciążach wysoko bardzo miałam.
Mam nadzieje ze wszystko się podniosło [emoji120]. A dzidzia szaleje, bardzo ruchliwy jest [emoji170]
A Ty jak tam, jak Twoje dzieciaczki?
Szczypiorkowa to często wszystko przypadek i loteria tak naprawdę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja sie zastanawiam czy pierwsze podjescie nie zrobic 0+12, ale chyba slabo z zajsciem? Ktoras stosowala i zaszla w ciążę?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A i dziewczynki z globulek to tylko lactovaginal? Widzialam w fajnej cenie Iladian direct plus, pisze niby, ze tez na obniżenie ph?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry