reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka owu mam przeważnie 24 h po pozytywnym teście, zreszta czuję silny ból owulacyjny, nie używam żadnych zakwaszaczy bo boję się że wszystko wybije. Raz próbowałam i się nie udało.Myślę tylko czy nie wziąść kąpieli przed i wtedy użyć płynu do higieny intymnej.

reklama
Mihasia- u nas młody chodzi w kolo rzeczy i sie podciaga i puszcza nie boi sie, mysle ze niedlugo pojdzie,

Szczypiorkowa-mi tez pokazał blazing test w ciazy mojej ostatniej ,

Leeleeth - tez mega cien cienia u mnie chyba jeszcze slanszy ten ciazowy jest , niz twoj tu , o matko ty bys miala sile na blizniaczki jeszcze podziw! Ja juz chyba tylko na jedno [emoji23]

Troche postudiowalam wykresy i widze ze wychodzi w wiekszosci twst pozytywny 3-4 dni po implantacji,

Ostatnio tu ruch jak w paryzu :D

Jak chcecie zwiekszyc szanse na blizniaki to maca root ,plus duze dawki folate, (ale wiadomo jak to do diety sie ima ;) )

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka - kapiel dobra mysl ! Przed , nawet i meza bym do goracej wrzucila.z godzinke przed [emoji23], a jak wiesz ze masz o dobrym ph plyn do higieny intymnej to nie zaszkodzi

Z ciekowstek jeszcze napisze ze dziewczyna z forum planowania plci porownywala ph wszystkiego i co ciekawe to co pokazuja paski zalezy od ich marki ale najbardziej trafny byl cyfrowy ph meter, dziewczyna pisala ze paski jej sie mylily nawet o 1-2 stopnie , na cyfrowym ph bylo 7 a na paskach 2 marek na jednym 8 a na drugim 9 , dla porownania testowala na specjalnie zrobionych roztworach zeby spr. Czy cyfrowy faktycznie sie nie walnał i wlasnie cyfrowy byl najbardziej miarodajny - dlatego przestrzegam jak cos kupujcie paski ph dobrej firmy !

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie umiem zaklinac rzeczywistości : )
Życzę Ci chłopca i trzymam za was [emoji110] ale myślę że wstrzelilscie się przed owu, co jak powtarzam nic nie znaczy, to tylko pewna teoria. Zawsze mamy 50/50 szans na cud [emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wierze głęboko że się wstrzelismy w owu. Równie było z tym naszym współżyciem kiedy planowaliśmy i głęboko wierzę w to, że to nasienie yl9 mega słabe i dop w czwartek jak już teoretycznie całkiem. Odpuscilismy a wychodzi ze wtedy miałam owu wł był złoty strzał i tyle :) będę się tego trzymać rękami i nogami - i liczę że właśnie ze podsumowaniem będzie to że na usg usłyszę magiczne słowa - widzę siusiaka! [emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Szczypiorkowa
Amen[emoji120]a tym bardziej że poprawiliscie

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wiem, że tutaj tyle piszemy o próbach itp ale wiem też że są cuda typu chłopcy przy codziennym seksie, dziewczynki z owu i monitoring mu więc liczę że i u nas będzie taki cud :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Majorcia a ja się kulam hehe nie mogę się doczekać środowego usg i sprawdzenia szyjki i lozyska bo ostatnio mam czasami bolesne twardnienia brzucha. I brzuszek strasznie nisko, w poprzednich ciążach wysoko bardzo miałam.
Mam nadzieje ze wszystko się podniosło [emoji120]. A dzidzia szaleje, bardzo ruchliwy jest [emoji170]
A Ty jak tam, jak Twoje dzieciaczki?
Szczypiorkowa to często wszystko przypadek i loteria tak naprawdę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja sie zastanawiam czy pierwsze podjescie nie zrobic 0+12, ale chyba slabo z zajsciem? Ktoras stosowala i zaszla w ciążę?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A i dziewczynki z globulek to tylko lactovaginal? Widzialam w fajnej cenie Iladian direct plus, pisze niby, ze tez na obniżenie ph?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry