reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa skoro nie miał on wcześniej problemów z erekcja tylko w okresie staranek to napewno jest to stres. Ale z drugiej str to nawet przy pełnej erekcji można mieć problem ze zajściem w ciąże.
Przeciętnie pół roku trwa zajście w ciąże. Może pociesz ja z innej str. Ze porostu czasem to trwa i to nie jego wina i nawet w dni płodne szanse na ciąże są przy dobrych warunkach tylko niecałe 40%.
A długo się już starają? Chyba nie powinni patrzeć na płodne nie płodne dni tylko cieszyć się z sexu bo stres to pewnie i u niej i u niego i nie jest powiedziane ze to wina jego erekcji.
A jak maja już termin na zbadanie nasienia to super. Pozostaje czekać bo tylko to da jakieś wyjaśnienie.
Kinga myśle ze to zależy co jesz. Ale zawsze możesz sobie coś dziobnąć jakiś orzeszek czy coś żeby mieć coś w żołądku. Ale tak naprawdę to myśle co 2-3 h napewno wystarcza. To nie przerwa jak u nas 14-16 h i później 5-6.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie ma mnie na tej liscie:( buu

Zrobilam zakup dziewczynkowy :p 5ciopak skarpeteczek [emoji173]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak pisałam ostatnio testuje chińskie kalendarze. Niestety mają wysoką sprawdzalność na moje oko (moja córka też się zgadza) i niestety mój planowany syn ma niewielkie szanse w tym roku wyjść.....:( Wysyłam link proszę dajcie znać czy Wam sie sprawdza....

Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection
Mam pytanie, jaki ustawiła sobie czas a dzień poczęcia to dzień owu czy pierwszy dzień @

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Leeleeth specjalnie dla Ciebie i dla nas ;-)
IMG_20180209_193140.jpg

Załączniki

• IMG_20180209_193140.jpg
    IMG_20180209_193140.jpg
    93,5 KB · Wyświetleń: 336
reklama
Sięgamy po chińskie czary. Chiny opanowuja świat, nawet wchodzą do naszych łóżek :p
Ale do konkretów. Według kalendarza dwuch chłopców i mnie się zgadza:tak:
A teraz na dziewczynkę marzec,kwiecień albo aż październik.

Do góry