reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wszystkie ,,stare" i nowe dziewczynki Oj widzę dzieje się tu u Was
Leleeth och życzę Ci tych bliźniaczek mam nadzieję że to już nie długo i będziemy Ci tu gratulować

Imama słońce jak ty się czujesz?

Szczypiorkowa tak owulacyjne mają ta wadę a może dla nas zaletę że przy beta hcg do 10 mogą wskazywać ciąże

reklama
Wiecie co jest najśmieszniejsze, obiecałam sobie i mężowi tez ;), ze przy drugiej ciąży idziemy na luz z wiadomością o ciąży (chodzi o to, ze spokkjnie wytrzymam do kilku dni po @ na test), ale jeszcze nie jestem w ciąży a juz się wkrecam :) Zazdroszczę możliwości testowania to jest taka ekscytacja :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleth co ja? [emoji33] ja byłam grzeczna : ) chyba pomyliłam Ci się z kinga_z1 [emoji14]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Nie testujesz gdzieś w okolicach?
@kinga_z1 ma pauze teraz? Czy cos poknocilam?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

@Majorcia [emoji8]

Taki sie tu ruch zrobił, że transfer sie zapcha tymi fluidkami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja tez oddaje wszystkie chłopczykowe fluidki bo ewidentnie mam ich w nadmiarze [emoji23][emoji23][emoji23]
Wczoraj chowałam małe ciuszki po Emilki i pomyslałam, że muszę sie pozbywać tych chlopczykowych bo może bufor sie zapycha i dziewczynka mi sie w życiorysie nie mieści [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No @leeleth nie wiem co bierzesz ale podziel się [emoji39] strasznie Ci się pomyliło.
Już kiedyś miałam takie podejrzenia że mnie mylisz haha
Ja nie testuje, chyba że nowe danie dziś wieczorem [emoji39] A kinga_z1 będzie starać się o synka może już w marcu jak będzie miała dobre tsh.
No szczypiorkowa powiem Ci ze jest nadzieja na dwie kreseczki wstrzelikiscie się nieźle!

No @leeleth nie wiem co bierzesz ale podziel się [emoji39] strasznie Ci się pomyliło.
Już kiedyś miałam takie podejrzenia że mnie mylisz haha
Ja nie testuje, chyba że nowe danie dziś wieczorem [emoji39] A kinga_z1 będzie starać się o synka może już w marcu jak będzie miała dobre tsh.
No szczypiorkowa powiem Ci ze jest nadzieja na dwie kreseczki wstrzelikiscie się nieźle!

Nooo to teraz kwestia w jaka płeć. Ja oczywiście powtarzam jak manne że będzie chłopak! Idę w zaparte... Strasznie dużo zbiegów okoliczności i przypadków się porobiło stricte chłopiecych żeby nie wyszło...
Prawda? No prawda że mam rację?! [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Nie umiem zaklinac rzeczywistości : )
Życzę Ci chłopca i trzymam za was [emoji110] ale myślę że wstrzelilscie się przed owu, co jak powtarzam nic nie znaczy, to tylko pewna teoria. Zawsze mamy 50/50 szans na cud [emoji7]

reklama
Marzycielka a zakwaszacz masz jakis replens czy cos ? To byl moj plan na luty zeby jak mi wyjdzie test zakwasic sie rano i wtedy wieczorem.starania a orientujesz sie czy masz owulacje po 24 hr czy kiedy dokladnie ? Wiesz cos ? Powodzonka!

Mihasiaa- ja czekalam.bardzo krotko moze 1,5 tyg to maks! , zaplacilam chyba za calosc ok 40 dolarow , 100 testow owu i 20 ciazowych ,no drozej anizeli inne ale ciazowe maja naprawde dpnbre twsty owulacyjne narazie probuje ale nie wiem czy nie sa za czułe dla mnie , bo jesli sa za czule to polecaja wlasnie te one step ze sa mniej czule

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry