reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wszystkie ,,stare" i nowe dziewczynki Oj widzę dzieje się tu u Was
Leleeth och życzę Ci tych bliźniaczek mam nadzieję że to już nie długo i będziemy Ci tu gratulować

Imama słońce jak ty się czujesz?

Szczypiorkowa tak owulacyjne mają ta wadę a może dla nas zaletę że przy beta hcg do 10 mogą wskazywać ciąże

reklama
Wiecie co jest najśmieszniejsze, obiecałam sobie i mężowi tez ;), ze przy drugiej ciąży idziemy na luz z wiadomością o ciąży (chodzi o to, ze spokkjnie wytrzymam do kilku dni po @ na test), ale jeszcze nie jestem w ciąży a juz się wkrecam :) Zazdroszczę możliwości testowania to jest taka ekscytacja :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleth co ja? [emoji33] ja byłam grzeczna : ) chyba pomyliłam Ci się z kinga_z1 [emoji14]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Nie testujesz gdzieś w okolicach?
@kinga_z1 ma pauze teraz? Czy cos poknocilam?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

@Majorcia [emoji8]

Taki sie tu ruch zrobił, że transfer sie zapcha tymi fluidkami [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja tez oddaje wszystkie chłopczykowe fluidki bo ewidentnie mam ich w nadmiarze [emoji23][emoji23][emoji23]
Wczoraj chowałam małe ciuszki po Emilki i pomyslałam, że muszę sie pozbywać tych chlopczykowych bo może bufor sie zapycha i dziewczynka mi sie w życiorysie nie mieści [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No @leeleth nie wiem co bierzesz ale podziel się [emoji39] strasznie Ci się pomyliło.
Już kiedyś miałam takie podejrzenia że mnie mylisz haha
Ja nie testuje, chyba że nowe danie dziś wieczorem [emoji39] A kinga_z1 będzie starać się o synka może już w marcu jak będzie miała dobre tsh.
No szczypiorkowa powiem Ci ze jest nadzieja na dwie kreseczki wstrzelikiscie się nieźle!

No @leeleth nie wiem co bierzesz ale podziel się [emoji39] strasznie Ci się pomyliło.
Już kiedyś miałam takie podejrzenia że mnie mylisz haha
Ja nie testuje, chyba że nowe danie dziś wieczorem [emoji39] A kinga_z1 będzie starać się o synka może już w marcu jak będzie miała dobre tsh.
No szczypiorkowa powiem Ci ze jest nadzieja na dwie kreseczki wstrzelikiscie się nieźle!

Nooo to teraz kwestia w jaka płeć. Ja oczywiście powtarzam jak manne że będzie chłopak! Idę w zaparte... Strasznie dużo zbiegów okoliczności i przypadków się porobiło stricte chłopiecych żeby nie wyszło...
Prawda? No prawda że mam rację?! [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Nie umiem zaklinac rzeczywistości : )
Życzę Ci chłopca i trzymam za was [emoji110] ale myślę że wstrzelilscie się przed owu, co jak powtarzam nic nie znaczy, to tylko pewna teoria. Zawsze mamy 50/50 szans na cud [emoji7]

reklama
Marzycielka a zakwaszacz masz jakis replens czy cos ? To byl moj plan na luty zeby jak mi wyjdzie test zakwasic sie rano i wtedy wieczorem.starania a orientujesz sie czy masz owulacje po 24 hr czy kiedy dokladnie ? Wiesz cos ? Powodzonka!

Mihasiaa- ja czekalam.bardzo krotko moze 1,5 tyg to maks! , zaplacilam chyba za calosc ok 40 dolarow , 100 testow owu i 20 ciazowych ,no drozej anizeli inne ale ciazowe maja naprawde dpnbre twsty owulacyjne narazie probuje ale nie wiem czy nie sa za czułe dla mnie , bo jesli sa za czule to polecaja wlasnie te one step ze sa mniej czule

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry