reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Na wczoraj [emoji6]
Ale poczekam do soboty/ niedzieli

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
No to ok, czyli od wczoraj 4 dni to niedziela.
Testuj wtedy, dziewczynki tak pozno wychodzą na testach, kobiety lubią drame więc i test musi być dramatyczny ahahahaha [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Zamiast zacalowania poproszę dziewczynkowe fluidy od Twoich dwoch dziewczynek :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Daje wszystkie z nawiązką, przyjadę z dwoma dziopkami one są tak energiczne że naladujecie sie fluidani na kolejne 5 sztuk dziewczęcych [emoji23]

@leeleth co ja? [emoji33] ja byłam grzeczna : ) chyba pomyliłam Ci się z kinga_z1 [emoji14]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Piękne ja biorę absolutnie KAŻDA ilość niebieskich fluidow, jeśli test będzie pozytywny to chyba oszaleje z szczęścia i równocześnie z czekania o inf nt płci, chociaż musi być Igor i koniec :) ewentualnie godze się na Igora i Patryka - tak bliźniaki :D to nic ze oc***jemy do reszty ale ja/my uwielbiam takie full zaangażowanie pełny dom i to, że się coś dzieje. Wiem jesteśmy szaleni [emoji23]

W zamian proszę mnie opóźnić do samego dnia z fluidow żeńskich. Dziś jak będę się modlić to powiem żeby wszystkie pinf fluidy poszły do Was :)

reklama
Szczypiorkowa mi tez testy owu pokazywały ciąże przed ciążowym testami!!! Tu często się to sprawdza. Także masz nadzieje i to duzza [emoji170] przesyłam niebieskie wibracje [emoji6]
Mi w 9 dpo wyszedł cień cienia na teście ciążowym.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry