reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Na wczoraj [emoji6]
Ale poczekam do soboty/ niedzieli

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
No to ok, czyli od wczoraj 4 dni to niedziela.
Testuj wtedy, dziewczynki tak pozno wychodzą na testach, kobiety lubią drame więc i test musi być dramatyczny ahahahaha [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Zamiast zacalowania poproszę dziewczynkowe fluidy od Twoich dwoch dziewczynek :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Daje wszystkie z nawiązką, przyjadę z dwoma dziopkami one są tak energiczne że naladujecie sie fluidani na kolejne 5 sztuk dziewczęcych [emoji23]

@leeleth co ja? [emoji33] ja byłam grzeczna : ) chyba pomyliłam Ci się z kinga_z1 [emoji14]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Piękne ja biorę absolutnie KAŻDA ilość niebieskich fluidow, jeśli test będzie pozytywny to chyba oszaleje z szczęścia i równocześnie z czekania o inf nt płci, chociaż musi być Igor i koniec :) ewentualnie godze się na Igora i Patryka - tak bliźniaki :D to nic ze oc***jemy do reszty ale ja/my uwielbiam takie full zaangażowanie pełny dom i to, że się coś dzieje. Wiem jesteśmy szaleni [emoji23]

W zamian proszę mnie opóźnić do samego dnia z fluidow żeńskich. Dziś jak będę się modlić to powiem żeby wszystkie pinf fluidy poszły do Was :)

reklama
Szczypiorkowa mi tez testy owu pokazywały ciąże przed ciążowym testami!!! Tu często się to sprawdza. Także masz nadzieje i to duzza [emoji170] przesyłam niebieskie wibracje [emoji6]
Mi w 9 dpo wyszedł cień cienia na teście ciążowym.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry