reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

O matko jak wy skrobiecie a ja tylko do przedszkola i spowrotem zdazylam pojsc hah,

Imama- z 2 synem "ała" z ta rączką to sobie pozycje znalazł, no mysle ze twoj mlodszy moze troche przezyc narodziny młodszego , bo jednak mniejsza roznica miedzy nimi.

Marzycielka - kciuki ! A jaki olan działania celujesz lekko po owu czy mialas starania przed ?

Mihasia - mamy synow w tym samym wieku ;)

Dziewczyny te testy owulacyjne co ja mam sa firmy "wondfo" kupione na ebay - im wiecej sie bierze tym lepsza cena, to s atakie same testy anizeli testy "baby dust" jedyna roznica jest taka.ze baby dust testy sa jeszczw szersze anizeli wondfo , a wondfo sa szersze anizeli te one step,

Wczoraj jak robilam test to na one step nic nie ma, a na wondfo mega cien ale duzo sie naczytałam i te wondfo sa najczulsze jesli chodzi o ciazowe,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Miciurka a Twój synek juz chodzi? Bo u nas boi sie puścić i placze od razu jak stoi i wolamy go zeby do nas przyszedl ;) Na czworaka mu najlepiej...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny gdzieś przeczytalam wypowiedź że test owulacyjny może wykryć wczesna ciąże (polecane te zielone które mam) i dla jaj zrobiłam sobie przed chwilą... I wyszło coś takiego oczywiście to niewiele dla mnie znaczy do momentu kiedy zr test ciążowy a zrobię go najwcześniej w niedzielę, ale czy test owu w 10dpo ma wykazać kreski?
1518174242-03ebc29a83382567-aaaaaa.jpeg

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Dziewczyny gdzieś przeczytalam wypowiedź że test owulacyjny może wykryć wczesna ciąże (polecane te zielone które mam) i dla jaj zrobiłam sobie przed chwilą... I wyszło coś takiego oczywiście to niewiele dla mnie znaczy do momentu kiedy zr test ciążowy a zrobię go najwcześniej w niedzielę, ale czy test owu w 10dpo ma wykazać kreski?
1518174242-03ebc29a83382567-aaaaaa.jpeg

U mnie ostatnio testy owu pokazały kreseczki znacznie szybciej niż ciążowe. Także [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dobrze jest! Niech zostanie

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

U mnie ostatnio testy owu pokazały kreseczki znacznie szybciej niż ciążowe. Także [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dobrze jest! Niech zostanie

atdc9vvjktz16vlw.png

No co Ty mówisz [emoji33] czyli co?! Ze jest realna szansa że zobaczę dwie kreski z Igorem / Adrianem?! Tak wybieramy z mezem już imię dla syna [emoji41][emoji39]

No co Ty mówisz [emoji33] czyli co?! Ze jest realna szansa że zobaczę dwie kreski z Igorem / Adrianem?! Tak wybieramy z mezem już imię dla syna [emoji41][emoji39]

No jest, zawsze jest szansa [emoji16]
1518174770-85716db332eb2dbc-aaaaaa.jpeg

Mój test owu już w ciąży [emoji16]
1518174829-9b5b5b976c421d80-aaaaaa.jpeg
a to ciążowy z tego samego dnia [emoji6]

Oj dziewuszki jak ja się źle czuje, mdli mnie mega, znowu wymiotowałam, kawy nie mogę No chyba jakaś jelitówka albo inne ***** się przypałętało

atdc9vvjktz16vlw.png

Dobra nie nakręcam się absolutnie. Czekam do niedzieli, myślę że z tego co pisaliście wczoraj miałam możliwą implementacje więc chyba należy odczekać 48h czy coś takiego więc jak nic sobota/niedziela... Ale jak wyjdzie test wcześniej jak 14.02 (czyli termin @) to chyba padne... Bo to będzie znów inaczej jak przy dziewczynach za waszą poradą i w zupełności z przypadku wszystko będzie na odwrót...

reklama
No jest, zawsze jest szansa [emoji16]
1518174770-85716db332eb2dbc-aaaaaa.jpeg

Mój test owu już w ciąży [emoji16]
1518174829-9b5b5b976c421d80-aaaaaa.jpeg
a to ciążowy z tego samego dnia [emoji6]

Oj dziewuszki jak ja się źle czuje, mdli mnie mega, znowu wymiotowałam, kawy nie mogę No chyba jakaś jelitówka albo inne ***** się przypałętało

atdc9vvjktz16vlw.png

Na kiedy Ty masz termin @?

Do góry