reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Co do innej płci, to nie wiem. [emoji848]
Ale kolejny chłopczyk w moim przypadku to poprostu kolejne dziecko do kochania, moi chłopcy nie maja jakiś mega zazdrości, okazują sobie uczucia nie jest źle[emoji6]
Co do kochania drugiego dzieciaczka to chyba po prostu natura tak nas wyposażyła, że nie sprawia to problemu. Ni kochasz mocniej czy słabiej tylko inaczej [emoji6]
Po piątce chłopaków wiem z cała pewnością, że miłość bywa rożna na woda i ogień [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mihasia ah zobacYsz ze jeszcze będziesz miała wrażenie ze drugiego bardziej pokochasz. Takie małe to takie słodkie- te pierwsze słowa, uśmiechy, mama mama, i przytulasy! Calkiem inny etap i to bardzo wyjątkowy jak dla mnie. Syn mój pierwszy ma w tym roku 7 lat ale o dziwo nie widzę zazdrości. Mały będzie miał 2 i strasznie wpatrzony w starszego brata. Bawią się super narazie. Zobaczymy później. I jeszcze teraz trzeci w kolejce. Ale myśle ze mały może to przezywać bo jednak to taki straszny cycu jest od mamusi.

@Imama właśnie mój tez straszny cycus jest. Boje się, ze moze trochę przeżywać, bo to pierwsze dziecko w mojej i męża rodzinie. Pierwszy i jal narazie jedynuly ukochany wnuczek ;) Zobaczymy co bedzie, ale tak nawet mysle, ze dla Leosia to nawet lepszy bylby brat, razem by "urzędowali"

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka zobaczysz ze jeszcze będzie córka. Widzisz nasz Ana tez nic nie robiła i ma córeczkę. Wiec tu pokazuje nam ze tak naprawdę jak ma być córka to będzie [emoji7]
Napewno zaniedlugo zaskoczy. Szkoda tylko ze to tyle trwa....

Mihasia u nas jest 5 lat różnicy. Także całkiem sporo, ale mimo to razem się Bawią i spędzają czas. Starszy już ma swoje sprawy wiadomo i dla młodszego chciałabym kolejnego bąbelka do towarzystwa :)

Mihasia a ile ma syn? Mój Niko strasznie rozpieszczony przez babcie bo mojej mamy to pierwszy wnuk ale o dziwo jest super. Chociaż myśle ze jakby był mniejszy to miałabym problem bo on strasznie przeżywa rozstania ze mną nawet teraz ma łzy w oczach jak ma gdzieś bez mamy zostać. Jak miał 3 lata to trzy miesiące płakał przy odprowadzaniu do przedszkola i ze zmęczenia zasypiał na dywanie [emoji22]

Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie aby w końcu zaskoczyło
Screenshot_2018-02-09-10-50-19.png
Screenshot_2018-02-09-10-50-35.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-09-10-50-19.png
    Screenshot_2018-02-09-10-50-19.png
    115,4 KB · Wyświetleń: 370
  • Screenshot_2018-02-09-10-50-35.png
    Screenshot_2018-02-09-10-50-35.png
    431,2 KB · Wyświetleń: 330
reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie aby w końcu zaskoczyło Zobacz załącznik 838548 Zobacz załącznik 838549

Z całych sił kochana [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

@mihasaaa tak mam pięciu synków [emoji23][emoji6]
Dlatego tak bardzo zależy mi na córce, tej jednej jedynej [emoji7]
Do tej pory nie planowałam płci, szliśmy na żywioł i są same chłopaki, teraz kombinuje bo może coś się akurat odmieni.
Tak sobie myśle, może m tez na dietę bezmięsną powinien przejść?
Po tej Lukrecji widzę, że jest duża zmiana, wiec jeszcze niech ole zrobi swoje a ja baby dust będę wyliczać [emoji6]
No musi cos z tego byc

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ostatnia edycja:
Do góry