reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

O matko jak wy skrobiecie a ja tylko do przedszkola i spowrotem zdazylam pojsc hah,

Imama- z 2 synem "ała" z ta rączką to sobie pozycje znalazł, no mysle ze twoj mlodszy moze troche przezyc narodziny młodszego , bo jednak mniejsza roznica miedzy nimi.

Marzycielka - kciuki ! A jaki olan działania celujesz lekko po owu czy mialas starania przed ?

Mihasia - mamy synow w tym samym wieku ;)

Dziewczyny te testy owulacyjne co ja mam sa firmy "wondfo" kupione na ebay - im wiecej sie bierze tym lepsza cena, to s atakie same testy anizeli testy "baby dust" jedyna roznica jest taka.ze baby dust testy sa jeszczw szersze anizeli wondfo , a wondfo sa szersze anizeli te one step,

Wczoraj jak robilam test to na one step nic nie ma, a na wondfo mega cien ale duzo sie naczytałam i te wondfo sa najczulsze jesli chodzi o ciazowe,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Miciurka a Twój synek juz chodzi? Bo u nas boi sie puścić i placze od razu jak stoi i wolamy go zeby do nas przyszedl ;) Na czworaka mu najlepiej...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny gdzieś przeczytalam wypowiedź że test owulacyjny może wykryć wczesna ciąże (polecane te zielone które mam) i dla jaj zrobiłam sobie przed chwilą... I wyszło coś takiego oczywiście to niewiele dla mnie znaczy do momentu kiedy zr test ciążowy a zrobię go najwcześniej w niedzielę, ale czy test owu w 10dpo ma wykazać kreski?
1518174242-03ebc29a83382567-aaaaaa.jpeg

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Dziewczyny gdzieś przeczytalam wypowiedź że test owulacyjny może wykryć wczesna ciąże (polecane te zielone które mam) i dla jaj zrobiłam sobie przed chwilą... I wyszło coś takiego oczywiście to niewiele dla mnie znaczy do momentu kiedy zr test ciążowy a zrobię go najwcześniej w niedzielę, ale czy test owu w 10dpo ma wykazać kreski?
1518174242-03ebc29a83382567-aaaaaa.jpeg

U mnie ostatnio testy owu pokazały kreseczki znacznie szybciej niż ciążowe. Także [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dobrze jest! Niech zostanie

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

U mnie ostatnio testy owu pokazały kreseczki znacznie szybciej niż ciążowe. Także [emoji1307][emoji1307][emoji1307] dobrze jest! Niech zostanie

atdc9vvjktz16vlw.png

No co Ty mówisz [emoji33] czyli co?! Ze jest realna szansa że zobaczę dwie kreski z Igorem / Adrianem?! Tak wybieramy z mezem już imię dla syna [emoji41][emoji39]

No co Ty mówisz [emoji33] czyli co?! Ze jest realna szansa że zobaczę dwie kreski z Igorem / Adrianem?! Tak wybieramy z mezem już imię dla syna [emoji41][emoji39]

No jest, zawsze jest szansa [emoji16]
1518174770-85716db332eb2dbc-aaaaaa.jpeg

Mój test owu już w ciąży [emoji16]
1518174829-9b5b5b976c421d80-aaaaaa.jpeg
a to ciążowy z tego samego dnia [emoji6]

Oj dziewuszki jak ja się źle czuje, mdli mnie mega, znowu wymiotowałam, kawy nie mogę No chyba jakaś jelitówka albo inne ***** się przypałętało

atdc9vvjktz16vlw.png

Dobra nie nakręcam się absolutnie. Czekam do niedzieli, myślę że z tego co pisaliście wczoraj miałam możliwą implementacje więc chyba należy odczekać 48h czy coś takiego więc jak nic sobota/niedziela... Ale jak wyjdzie test wcześniej jak 14.02 (czyli termin @) to chyba padne... Bo to będzie znów inaczej jak przy dziewczynach za waszą poradą i w zupełności z przypadku wszystko będzie na odwrót...

reklama
No jest, zawsze jest szansa [emoji16]
1518174770-85716db332eb2dbc-aaaaaa.jpeg

Mój test owu już w ciąży [emoji16]
1518174829-9b5b5b976c421d80-aaaaaa.jpeg
a to ciążowy z tego samego dnia [emoji6]

Oj dziewuszki jak ja się źle czuje, mdli mnie mega, znowu wymiotowałam, kawy nie mogę No chyba jakaś jelitówka albo inne ***** się przypałętało

atdc9vvjktz16vlw.png

Na kiedy Ty masz termin @?

Do góry