reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Co do innej płci, to nie wiem. [emoji848]
Ale kolejny chłopczyk w moim przypadku to poprostu kolejne dziecko do kochania, moi chłopcy nie maja jakiś mega zazdrości, okazują sobie uczucia nie jest źle[emoji6]
Co do kochania drugiego dzieciaczka to chyba po prostu natura tak nas wyposażyła, że nie sprawia to problemu. Ni kochasz mocniej czy słabiej tylko inaczej [emoji6]
Po piątce chłopaków wiem z cała pewnością, że miłość bywa rożna na woda i ogień [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mihasia ah zobacYsz ze jeszcze będziesz miała wrażenie ze drugiego bardziej pokochasz. Takie małe to takie słodkie- te pierwsze słowa, uśmiechy, mama mama, i przytulasy! Calkiem inny etap i to bardzo wyjątkowy jak dla mnie. Syn mój pierwszy ma w tym roku 7 lat ale o dziwo nie widzę zazdrości. Mały będzie miał 2 i strasznie wpatrzony w starszego brata. Bawią się super narazie. Zobaczymy później. I jeszcze teraz trzeci w kolejce. Ale myśle ze mały może to przezywać bo jednak to taki straszny cycu jest od mamusi.

@Imama właśnie mój tez straszny cycus jest. Boje się, ze moze trochę przeżywać, bo to pierwsze dziecko w mojej i męża rodzinie. Pierwszy i jal narazie jedynuly ukochany wnuczek ;) Zobaczymy co bedzie, ale tak nawet mysle, ze dla Leosia to nawet lepszy bylby brat, razem by "urzędowali"

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka zobaczysz ze jeszcze będzie córka. Widzisz nasz Ana tez nic nie robiła i ma córeczkę. Wiec tu pokazuje nam ze tak naprawdę jak ma być córka to będzie [emoji7]
Napewno zaniedlugo zaskoczy. Szkoda tylko ze to tyle trwa....

Mihasia u nas jest 5 lat różnicy. Także całkiem sporo, ale mimo to razem się Bawią i spędzają czas. Starszy już ma swoje sprawy wiadomo i dla młodszego chciałabym kolejnego bąbelka do towarzystwa :)

Mihasia a ile ma syn? Mój Niko strasznie rozpieszczony przez babcie bo mojej mamy to pierwszy wnuk ale o dziwo jest super. Chociaż myśle ze jakby był mniejszy to miałabym problem bo on strasznie przeżywa rozstania ze mną nawet teraz ma łzy w oczach jak ma gdzieś bez mamy zostać. Jak miał 3 lata to trzy miesiące płakał przy odprowadzaniu do przedszkola i ze zmęczenia zasypiał na dywanie [emoji22]

Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie aby w końcu zaskoczyło
Screenshot_2018-02-09-10-50-19.png
Screenshot_2018-02-09-10-50-35.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-09-10-50-19.png
    Screenshot_2018-02-09-10-50-19.png
    115,4 KB · Wyświetleń: 365
  • Screenshot_2018-02-09-10-50-35.png
    Screenshot_2018-02-09-10-50-35.png
    431,2 KB · Wyświetleń: 326
reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie aby w końcu zaskoczyło Zobacz załącznik 838548 Zobacz załącznik 838549

Z całych sił kochana [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

@mihasaaa tak mam pięciu synków [emoji23][emoji6]
Dlatego tak bardzo zależy mi na córce, tej jednej jedynej [emoji7]
Do tej pory nie planowałam płci, szliśmy na żywioł i są same chłopaki, teraz kombinuje bo może coś się akurat odmieni.
Tak sobie myśle, może m tez na dietę bezmięsną powinien przejść?
Po tej Lukrecji widzę, że jest duża zmiana, wiec jeszcze niech ole zrobi swoje a ja baby dust będę wyliczać [emoji6]
No musi cos z tego byc

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ostatnia edycja:
Do góry